VIDEO | Deň matiek vo Svidníku

1236x
21. Máj 2024
Deň matiek vo Svidníku
 Pozrite si našu videoreportáž
 
Pódium Domu kultúry vo Svidníku patrilo na Deň matiek deťom z materských a základných škôl. Pre svoje mamičky si pripravili bohatý kultúrny program.
 
„Ja mám z toho ten najlepší dojem, pretože ako sa spievalo v tej záverečnej skladbe, kde všetky deti sú na scéne, pre každú matku je najlepším darčekom práve to ich dieťa a hlavne, keď sa vydarí a je to také dieťa, ktoré poteší a k matke prichádza a objíme ju pri každej možnej príležitosti,“ uviedla Marcela Ivančová, primátorka mesta Svidník.
 
„Mama je to prvé slovo, ktoré sa naučíme povedať a je to aj taký prístav, keď potrebujeme pomôcť, keď potrebujeme poradiť, keď si potrebujeme možno aj oddýchnuť a treba si veľmi vážiť, že máme mamu a máme koho objímať práve na tento deň,“ povedala Ivančova.
 
 Pre svoje mamičky si pripravili bohatý kultúrny program (Zdroj: AHOJ TV)
 
„Veľmi pekné to bolo. Som nadšená, že tie detičky vedia tak pekne vystupovať a spravili nám radosť,“ potešila sa z vystúpenia hostka.
 
„Veľmi krásne to bolo, veľmi sa mi to páčilo,“ prezradila ďalšia hostka.
 
„Veľmi sa teším, že naše základné školy a materské školy, ktoré sú v meste, pripravili takýto krásny program,“ dodala primátorka mesta.
(14:30, red.)
Diskusia
Pridať komentár