Streľba v Prešove: Policajti uzavreli dve ulice

2621x
22. Máj 2024
V centre Prešova sa strieľalo
Streľba v podniku Archa (Zdroj: Plus 1 deň)
 
V centre Prešova zasahovalo niekoľko policajtov. Okolo jedenástej v noci z utorka (21.5.) na stredu (22.5.) sa v jednom z podnikov strieľalo.
 
Policajné hliadky sa pohybovali po uliciach Okružná, Jarková a Hlavná, pretože hľadali strelca, ktorý zbraňou ohrozovala zákazníkov baru na Tkáčskej ulici, ktorá spojuje spomínané dve ulice.
 
 
Aktérom bol muž z Čiech
 
„Incident, ktorý vyplašil nielen čašníčku, ale i štamgastov, sa stal v nočnom podniku Archa, ktorý sídli v podzemných priestoroch. Jeho hlavným aktérom bol muž z Čiech “ píše na svojom portáli Plus 1 deň. 
 
„Povedal nám, že je z Moravy. Prišiel k nám a už mal riadne pod parou. Mal so sebou zbraň, ktorú vôbec neskrýval. Dokonca ju vyložil na stôl a rozobral ju. Dal sa do reči s jedným s podobne podguráženým zákazníkov. Dohadovali sa na tom, že si idú pretláčať ruky. Ani sa nedá povedať, že sa rozprávali, skôr sa hádali. Chlapi si merali svoje egá,” opisovala incident očitá svedkyňa pre Plus 1 deň.
 
 Strelec ušiel na Okružnú ulicu a schoval sa do kríkov (Zdroj: Plus 1 deň)
 
Vo chvíli, keď sa chystala čašníčka zavolať políciu, pre hrozbu použitia zbrane podnapitým zákazníkom, padol výstrel.
 
Svedkovia pre Plus 1 deň dodali: „Napálil to do stropu, zostala tam diera, mal teda ostré náboje.”
 
Zákazníci, vrátane čašníčky, sa snažili ukryť. Strelec ušiel na Okružnú ulicu a schoval sa do kríkov. Páchateľa dolapili a miest niekoľko hodín dokumentovali.
(10:30, red.)
Diskusia
Pridať komentár