Dve základné a dve materské školy v Bardejove majú nových riaditeľov

3040x
30. Máj 2024
Noví riaditelia základných a materských škôl v Bardejove si prevzali menovacie dekréty
 
Zmeny na riadiacich postoch sa dotkli Základnej školy na Wolkerovej ulici, Základnej školy Bartolomeja Krpelca, Materskej školy na Nábrežnej ulici a Materskej školy na ulici Gorkého. (Zdroj: FB Mesto Bardejov) 
 
Vo štvrtok 30. mája odovzdal primátor mesta Boris Hanuščak menovacie dekréty pre riaditeľov základných a materských škôl, v ktorých sa v minulom období uskutočnili ich voľby.
 
Ich funkčné obdobie začína plynúť 1. júlom. Zmeny na riadiacich postoch sa dotkli Základnej školy na Wolkerovej ulici, Základnej školy Bartolomeja Krpelca, Materskej školy na Nábrežnej ulici a Materskej školy na ulici Gorkého.
 
 Vo štvrtok 30. mája odovzdal primátor mesta Boris Hanuščak menovacie dekréty pre riaditeľov základných a materských škôl. (Zdroj: FB Mesto Bardejov)
 
Na základe transparentných výberových konaní sa novými riaditeľmi stali Jozef Homza (ZŠ na Wolkerovej ulici), Janette Lišivková (ZŠ Bartolomeja Krpelca), Dana Straková (MŠ na Nábrežnej ulici) a Dana Marušáková (MŠ na Gorkého ulici).
 
Primátor poďakoval odchádzajúcim riaditeľom za ich doterajšiu, mimoriadne náročnú prácu a vyjadril presvedčenie, že aj noví riaditelia si budú na nových postoch počínať rovnako úspešne.
(13:50, red.)
Diskusia
Pridať komentár