Stropkov oslavoval v Bardejove titul, Šott so zlomenou nohou

2922x
03. Jún 2024
Partizán mohol prekvapiť, nechýbalo veľa
Tréner Kukulský dostal v zápase žltú kartu 
 
Stropkovčania majú skutočne kvalitné mužstvo a už v piatej minúte, po dvoch hrubých chybách domácej defenzívy, bolo 0:2. Ivanecký dal gól priamo z rohového kopu, druhý pridal Gomez.
 
Napriek nepriaznivému výsledku tréner Kukulský hnal svojich zverencov dopredu a v 33. minúte bolo vyrovnané.
 
Hneď v úvode druhého polčasu opäť defenzíva Partizána zaváhala a Gomez strelil svoj druhý gól. Partizáni sa snažili o vyrovnanie, súper pokojne bránil a vyrážal do rýchlych protiútokov.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU: 
 
Napriek snahe domácich sa odchovanca bardejovského futbalu Dlugoša, v bráne hostí, vážnejšie ohroziť nepodarilo.
 
Stropkovčania išli za výsledkom dúfajúc, že pri súčasnej nepriehľadnej situácii v druhej lige ich zväz do tejto súťaže posunie. MŠK, ako farma druholigového Prešova, podľa platných pravidiel postúpiť nemôže. Na Slovensku a zvlášť v slovenskom futbale je však možné všetko.
 
Zápas totálne nezvládli rozhodcovia. V úplnom závere prišiel na ihrisko ďalší odchovane Partizána Leško. Vydržal tam však len šesť minút a po hrubom zákroku na Šotta videl červenú kartu.
 
 
Bardejovčan Šott však dopadol oveľa horšie. So zlomeninou skončil v nemocnici.
 
Partizáni napriek prehre tretiu ligu pre Bardejov zachránili. Svidník prehral doma s Rimavskou Sobotou 3:5 a poberá sa o súťaž nižšie. Na opačnom konci tabuľky je stále prvý Stropkov.
 
Za ním s 53 bodmi Stará Ľubovňa a o dva body menej majú tretie Lipany. Tie však majú o zápas viac a tak budúcim druholigistom sú Red Fox zo Starej Ľubovne.
 
Žiaľ, tak ako je to v slovenskom futbale zvykom, odhlásenie z druhej ligy avizovali Myjava a Trebišov. Ak by sa tak stalo, o zostupujúcich z druhej najvyššej súťaže a i o tých, ktorý do nej postúpia, aby sa doplnil počet mužstiev na 16, sa rozhodne za zeleným stolom.
 
Partizán Bardejov BŠK - MŠK Tesla Stropkov 2:3 (2:2)
Góly: 30. Jimenez, 33. Rodriquez – 3. Ivanecký, 5. a 46. Gomez
Rozhodovali: Libiak, Železňák, Poracký. ŽK: Stachura, Štefančin, Jimenez, Kukulský (tréner) – Dovičák. ČK: 88. Leško. 398 divákov
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Varešinský – Petrišák, Mbang, Kukulský (40. Hanuščák), Velasquez (80. Marcinek), Štefančin (59. Zamborský), Darwin, Šott, Stachura, Berecký, Mena
(15:11, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár