V Bardejove rokovala Mestská rada

1410x
05. Jún 2024
Na desiatom zasadnutí bardejovskej rady mesta sa rokovalo hlavne o zmene rozpočtu
Bardejovskí radní prerokovali tiež správy o hospodárení mestských obchodných spoločností, či návrhy plánu zasadnutí rady a zastupiteľstva mesta v druhom polroku 2024. (Zdroj: FB Mesto Bardejov)
 
„V stredu 5. júna 2024 dopoludnia sa v priestoroch MsÚ konalo 10. zasadnutie Mestskej rady (MsR). Medzi prerokovávanými materiálmi bol napríklad Návrh na zmenu programového rozpočtu mesta, ktorý zvyšuje objem rozpočtu v príjmoch aj výdavkoch o 6,3 milióna eur," informovalo na sociálnej sieti mesto Bardejov.
 
Na desiatom zasadnutí bardejovskej rady mesta sa rokovalo hlavne o zmene rozpočtu. (Zdroj: FB mesto Bardejov) 
 
„Návrh obsahuje zmeny v bežnom, kapitálovom rozpočte a finančných operáciách. V návrhu sú premietnuté aj presuny medzi výdavkovými položkami bežného a kapitálového rozpočtu v jednotlivých programoch bez dopadu na bilanciu rozpočtu," uviedlo tiež mesto.
 
 Návrh na zmenu programového rozpočtu mesta zvyšuje objem rozpočtu v príjmoch aj výdavkoch o 6,3 milióna eur. (Zdroj: FB Mesto Bardejov)
 
Členovia Mestskej rady sa samozrejme obligátne zaoberali aj návrhmi nájmu mestského majetku a návrhmi nakladania s mestským majetkom. Prerokovali tiež správy o hospodárení mestských obchodných spoločností, či návrhy plánu zasadnutí rady a zastupiteľstva mesta v druhom polroku 2024.
(12:45, red.) 
Diskusia
Pridať komentár