Zdravotný stav Fica sa zlepšuje. Premiér sa bude naďalej liečiť doma

1272x
05. Jún 2024
Zdravotný stav Roberta Fica sa zlepšuje, premiér bude naďalej v domácej starostlivosti
 
Rekonvalescencia predsedu vlády bude naďalej prebiehať ambulantnou starostlivosťou v Nemocnici sv. Michala v Bratislave. (Zdroj: FB)

Zdravotný stav premiéra Roberta Fica (Smer-SD) sa naďalej zlepšuje. Na tlačovej besede o tom informoval minister obrany Robert Kaliňák (Smer-SD).

Dodal, že rekonvalescencia predsedu vlády bude naďalej prebiehať ambulantnou starostlivosťou v Nemocnici sv. Michala v Bratislave. Následne by sa podľa Kaliňáka mohol vrátiť do plného pracovného nasadenia.

„Čas si ešte v tejto chvíli nedovolím odhadnúť,“ zdôraznil Kaliňák s tým, že to bude závisieť od stanoviska lekárov aj Ficovho subjektívneho vývoja. Minister obrany poznamenal, že väčšina zdravotných komplikácií, ktorým na začiatku čelil, pominula.
 
 Zdravotný stav premiéra Roberta Fica sa naďalej zlepšuje. Na tlačovej besede o tom informoval minister obrany Robert Kaliňák. (Zdroj: FB)

„Teraz nás v rámci toho zdravotného vývoja môžu stretnúť predovšetkým veci súvisiace s rehabilitáciou a rekonvalescenciou,“ dodal.

Na premiéra Fica bol spáchaný atentát 15. mája počas výjazdového rokovania vlády v Handlovej. Utrpel viacero strelných poranení. 71-ročný útočník Juraj C. bol zadržaný a čelí obvineniu.
(13:45, red.)
Diskusia
Pridať komentár