Bardejovčanky sú už jednou nohou vo finále, naraziť môžu na Slovan Bratislavu

4x
01. Apríl 2016

Skvelý výsledok, Bardejov je jednou nohou vo finále

Žil - BJ ahojbardejov.sk SP (5).jpg

Zápas Žiliny a Bardejova, strieľa M. Mazurová (v červenom)

 

Futbalistky Partizána Bardejov počas týždňa odohrali prvý semifinálový zápas, vycestovali do Žiliny, kde boli aj favoritkami.  Odveta je na programe 14.4.

Domáce sa ujali vedenia už v šiestej minúte, keď si vlastný gól strelila Polláková.  Do polčasu Bardejovčanky mali výhodu pokutového kopu a v 36. minúte sa Šurnovská nemýlila – 1:1.

V druhom dejstve pridal Bardejov na tempe a začal si vypracovávať šance. Po hodine hry druhým gólom poslala Šurnovská Partizán do vedenia. V poslednej minúte padol ešte jeden gól, tento raz si vlastný gól strelila Mašlonková. Bardejovčanky tak vyhrali 3:1 a vypracovali si výbornú východiskovú pozíciu do odvety.

„Vedeli sme, že nás čaká ťažký zápas najmä z pohľadu kvality trávnatej plochy a to sa aj potvrdilo. Nebol to obojstranne pekný futbal, družstvá predvádzali najmä boj o loptu, ktorá na takom teréne vyhovovala domácim. To bol aj následok vlastného gólu, keď obrankyňa prihrávala malú domov a brankárke lopta poskočila a netrafila ju,“ ohodnotil prvý polčas tréner Jozef Matej ml.

„V prvom polčase sme vyrovnali z penalty a nepremenili sme dve gólové príležitosti. Cez polčas sme museli zvýšiť hlas, lebo prístup dievčat nebol adekvátny kvalite nášho družstva. V druhom polčase sme si vypracovali veľa gólových príležitostí, no Šurnovská premenila len jednu. Za stavu 1:2 domáce mali dve obrovské príležitosti, ale ich samostatné nájazdy zneškodnila Chládeková. Spokojný som len s výsledkom. Chýbala nám agresivita v súbojoch, slabé napádanie a pohyb,“ dodal J. Matej.

V druhom zápase Slovan porazil Nové Zámky 2:0 a tento výsledok východniarkam hrá do karát.

 

ŠKF VIX Žilina  - Partizán Bardejov 1:3 (1:1)
Góly: 90. Mašlonková (vl.) - 6. Polláková (vl.), 36. Šurnovská (pen.), 60. Šurnovská

Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Chládeková – Pivovarníková (86´Valancová), Polláková, Gmitterová, Šurnovská, Semhricová, Rosoľanková, Roháčová, Galarovičová, Mikolajová, Mazurová (68´Bochinová)

(20:40, red, foto: J. Šivec)

 

Sledujte tiež

 

Česká hospoda

http://ahoj.tv/firmy/detail/pivaren_ceska_hospoda.html 

ahojbardejov.sk akcia ČH (1).JPG

Profil firmy

 

12366319_1106819546027096_6842759724891510124_n.jpg

940
Diskusia
Pridať komentár