VIDEO | Detská radosť - najväčšia radosť v Sečovciach

1045x
11. Jún 2024
Detská radosť - najväčšia radosť v Sečovciach
 Pozrite si našu videoreportáž
 
Jedným z najlepších spôsobov, ako urobiť deti dobrými, je urobiť ich šťastnými. To je cieľom aj v Sečovciach. Medzinárodný deň detí oslávili veľkou párty, ktorú si užívali deti spolu aj s rodičmi.
 
„Pocit mám úžasný, nakoľko nám počasie doobeda nevyzeralo veľmi dobre, ale vyčasilo sa nám, prišlo nám aj veľa detí, takže mám z toho úžasný pocit, a keď vidím úsmev na detskej tvári, je to asi najlepšie čo človek môže mať,“ povedal Dominik Frajko, primátor mesta Sečovce.
 
Na športové aktivity sa nezabudlo ani v tento výnimočný deň. Budovať pozitívny vzťah k pohybu a prispievať k rozvoju aj športových talentov je jednou z priorít mesta. V tejto súvislosti je plánovaná realizácia projektu, ktorý prispeje k pozdvihnutiu športovej úrovne.
 
 Deň detí v Sečovciach (Zdroj: AHOJ TV)
 
„Myslím si, že ja veľmi dôležité, aby deti športovali, mali by chodiť na bicykle, mali by kde tráviť čas. S pánom primátorom sme riešili nejaké možnosti, aby sa im to podarilo dotiahnuť a aj nejaké ihrisko pre deti, takže verím, že budeme nápomocní aj Sečovčanom a naplníme čo sme naozaj vždy stanovili, že regióny sa budú pozdvihovať,“ vyjadril sa Igor, Šimko, poslanec NRSR za stranu Hlas – SD.
 
Milovať svoje deti – aj to je spôsob ako kreovať zdravú a kohéznu spoločnosť. My sa pripájame a želáme všetko najlepšie.
 
Čo by ste zaželali dnešným deťom?
 
„Aby mali minimálne také detstvo, ako sme mali my, aby sa hrali viac medzi sebou, spolupracovali a všímali si jeden druhého,“ zaželal Daniel Dulai, predseda DHZ Sečovce.
 
„Deťom určite želám, aby sa vždy radi usmievali a nech sa im škola darí od ruky, aby mali vždy dôvod na nejakú sladkú odmenu alebo zážitok od rodičov. Majú dostať nejaký benefit za to, že sä dobré a chcú na sebe pracovať,“ praje Igor Š.
 
„Aby každý deň bol taký usmiaty a radostný ako je Deň detí, aby mali stále pohodu, či už doma, v škole alebo pri zábave,“ poprial primátor.
(15:30, red.)
Diskusia
Pridať komentár