Školáci, poďte do tábora s Košickým krajom

998x
12. Jún 2024
Denné aj pobytové tábory v Košickom kraji
 Župa pripravila denné aj pobytové tábory (Zdroj: Košický samosprávny kraj)

Celoživotné kamarátstva a nezabudnuteľné zážitky čakajú na takmer 2 300 detí. Župa pripravila denné aj pobytové tábory, ktoré počas leta ponúknu viac ako 80 turnusov. Väčšinu táborov nachystali župné kultúrne organizácie a školy.
 
Župa opäť myslela aj na deti, pre ktoré prázdniny v letnom tábore nie sú samozrejmosťou. Vďaka Nadácia Košického samosprávneho kraja doprajú zážitok približne 50 deťom zo sociálne znevýhodnených rodín, ktoré krajská nadácia dlhodobo podporuje. Na jej zozname je ešte pár voľných miest, prihlásiť sa možno cez web www.nadaciaksk.sk.
 
 
Tohtoročná ponuka je opäť výnimočná. Nádejní astronómovia a kozmonauti sa môžu tešiť na Letný astronomický tábor Krajskej hvezdárne či dokonca stanový tábor Hviezdna misia, ktorý pripravuje Gemerské osvetové stredisko. Aj túto sezónu župa prikúzli Čarodejnícky tábor - pripravte si metly a prútiky!
 
Neposednejší sa určite nadchnú pre tábor Baníckeho múzea Za sovami na bicykloch alebo športový pohybový kemp a ani v tomto roku nechýba Jazdecký tábor. Naopak - úplnou novinkou v ponuke je Bábkator, historicky prvý tábor župného Bábkového divadla Košice. Kompletná ponuka letných táborov a turnusov je na stránke www.taboryksk.sk.
(14:20, red.)
Diskusia
Pridať komentár