VIDEO | Deň detí v Stropkove vo veľkom štýle

893x
13. Jún 2024
Deň detí v Stropkove
 Pozrite si našu videoreportáž
 
Deň detí ako sa patrí. V Stropkove tento výnimočný deň oslávili vo veľkom štýle, čo potvrdila aj vysoká účasť nielen detí, ale aj dospelých.
 
„Ja si myslím, že je to super akcia. Je to hlavne pre deti, takže super,“ povedala mamička, ktorá prišla na Deň detí.
 
„Mesto každoročne robí túto akciu a je to dobré, také spestrenie. Deň detí je raz v roku, deti si tu prídu na svoje a je to pekné. Rodičia sa tešia, deti sa ešte viac tešia, takže super,“ vyjadril sa otec jedného z detí.
 
Mesto si pre najmenších pripravilo atrakcie, tvorivé dielne, športové hry a vystúpili aj žiaci zo Základnej umeleckej školy Františka veselého v Stropkove.
 
 Deň detí v Stropkove (Zdroj: AHOJ TV)
 
„Predstavia sa takým programom, ktorý deti baví. Samozrejme, nie klasickou hudbou, ktorá sa v našej škole študuje, ale máme pre nich pripravené moderné pesničky, ľudové piesne, ale aj také známe z rozprávok a z filmov, aby sa deti zabavili,“ priblížila Michaela Sušinová, riaditeľka ZUŠ Františka Veselého v Stropkove.
 
M. Sušinová pokračuje: „Taktiež sa predstavia aj naše tanečnice a žiaci z výtvarného odboru, ktorí tu majú kreatívne dielničky a maľujú deti na tvár, žiaci z literárneho odboru, ktorí majú pripravené aj tvorivé dielne pre detičky, takže je to veľmi veselé.“
 
„Je tu minifutbal, kde medzi sebou hrajú deti futbal, streľba na kužele a prekážková dráha,“ prezradil Adam Čurilla, hráč MŠK Tesla Stropkov.
(15:00, red.)
Diskusia
Pridať komentár