Posledný domáci zápas sa skončil nerozhodne, o víťazovi rozhodli nájazdy

3x
03. Apríl 2016

Bardejov vytúžené tri body nezískal

BJ - PN ahojbardejov.sk.JPG

Pozápasová spoločna fotografia hráčov a fanklubu

 

87820.jpg

Dnes (v nedeľu, 3.4.2016) odohrali hokejisti HC 46 Bardejov posledný domáci zápas v sezóne. Na svojom ľade hostili Piešťany, s ktorými doma naposledy prehrali po predĺžení.

V bráne domácich dostal príležitosť Škorvánek a v úvodných minútach sa prizeral, ako sa jeho spoluhráči dostávali do šancí.  Po desiatich minútach hrali hostia presilovku a prvýkrát aj vážnejšie ohrozili domáceho brankára.  Následne boli opäť aktívnejší Bardejovčania, no Rybár bol pozorný. V prvej dvadsaťminútovke gól nepadol, aj keď k nemu boli bližšie domáci.

Vyšiel im však úvod prostrednej časti hry, v presilovke sa ešte nevedeli presadiť, no hneď po jej skončení otvoril skóre Baláž, asistoval mu Kalináč.  Po góle domáci ešte viac ožili a o minútu sa vo vyloženej šanci ocitol Vaško, avšak nastrelil len konštrukciu brány. 

Následne sa viac vylučovalo ako hralo, na tresnú lavicu odchádzali hráči z oboch celkov.  V polovici stretnutia sa do šance dostal aj aktívny Cútt, no aj tentoraz bol Rybár v strehu. Nasledovala strela Bednára, no ani z tejto šance gól nepadol. V závere ešte Ihnaťo zlyhal v koncovke, keď puk nedokázal umiestniť do poloprázdnej brány. 

Hostia v tretej tretine potrebovali skórovať aspoň raz a podarilo sa im to v 48. minúte, keď sa najlepšie zorientoval Tibenský a vyrovnal.  V závere riadneho hracieho času už gól nepadol a tak si oba celky zahrali predĺženie. V ňom gól nepadol a tak nasledovali samostatné nájazdy.  Baláž prvý nájazd nepremenil, Šimiček na druhej strane áno. Druhú sériu nepremenil Cútt, úspešní neboli ani hostia. A keďže gól nedal ani Šimčák, Bardejov prehral. 

M. Baláž (Bardejov): "Mali sme vyhrať, opäť sa nám to nepodarilo, trpíme v koncovke, škoda toho. Teoretická šanca tu stále je, pokúsime sa vyhrať v Nových Zámkoch a uvidíme, čo sa stane. Gól visel na vlásku, sme všetci smutní. Taký je hokej. My sa pokúsime vyhrať. Nové Zámky majú istý postup, snáď to nevypustia."

J. Tibenský (Piešťany): "Bola to veľká dráma, dnes sme predviedli veľmi bojovný výkon a bolo tam srdiečko. Dva body sme zobrali zaslúžene. V závere boli nervy, potrebovali sme streliť kontaktný gól, našťastie sa nám to podarilo. Budeme sa spoliehať, že nám Nové Zámky pomôžu, ak nie, budeme to mať vo vlastných rukách. Išli sme po tri body, ale musíme byť spokojní s dvoma a čakať, ako dopadne zápas Bardejova a Nových Zámkov."

 

HC 46 Bardejov – Piešťany 1:2 s.n. (1:0, 0:0, 0:1 - 0:0)

Góly a asistencie: 23. Baláž (Kalináč) – 48. Tibenský (Trefný, Zálešák)

Bardejovčania nastúpili v tejto zostave:  Škorvánek – Loydl, Takáč, Valentín, Bednár, Polaček, Pichnarčík, Valjent, Fajčák, Vaško, Kalináč, Baláž, Ihnaťo, Cútt, Solomončak, Gmitter, Linet, Jokeľ, Česelka, Šimčák, Mikolášek

 

Aktuálna tabuľka

1. Nové Zámky     6     4     0     0     2    23:17   12 bodov
2. Piešťany           7     2     2     0     3    20:23   10 bodov
3. Bardejov          7     2     0     2     3    15:18   8 bodov

(20:30, j)

Diskusia
Pridať komentár