VIDEO | Deň plný zábavy v Dulovej Vsi

971x
17. Jún 2024
Deň detí v Dulovej Vsi
Pozrite si našu videoreportáž
 
Ani v obci Dulova Ves nezabudli na detičky a pripravili si deň plný zábavy.
 
„Máme pripravené rôzne atrakcie – môžu si zasúťažiť na rôznych typoch súťaží. Každý rok robíme túto akciu, pretože v našej obci je cez 400 detí vo veku do desiatich rokov, naša obec sa rýchlo rozrástla,“ uviedol Lukáš Onofrej, starosta obec Dulova Ves.
 
„Naša obec má podpísané memorandum o spolupráci s Gréckokatolíckou teologickou fakultou, kde sa vyučuje odbor animácia voľnočasových aktivít. Ja som veľmi rád, že aj dnes tu máme animátorov, ktorí si tu odkrútia svoju prax a rodičia s deťmi si môžu trošku vydýchnuť, pretože títo animátori sa ich deťom budú venovať,“ priblížil Michal Maslej, moderátor podujatia.
 
 
Počas podujatia sa rozpršalo, ale to rodičov s deťmi neodradilo. Schovali sa pod stany a vychutnali si sladkú cukrovú vatu a dulovský guľáš.  
 
Čo ste tam pridali také výnimočné, že to ľuďom tak chutí?
 
„Je tam všetko vynikajúce. Najviac je tam lásky. Každý kto ochutná, hneď tam bude cítiť lásku,“ povedal Jozef Bialončík, pracovník obce.
 
Nesmeli chýbať ani dobrovoľní hasiči z obce (Zdroj: AHOJ TV) 
 
Nesmeli chýbať ani dobrovoľní hasiči z obce s hasičským autom, ktoré bolo jednou z najobľúbenejších atrakcií.
 
„Pripravili sme si pre nich niekoľko atrakcií, kde si môžu s ručnou striekačkou prakticky vyskúšať ako sa hasí oheň. Máme tu pre nich pripravené takisto aj obhliadku auta, môžu si vyskúšať našu techniku, prilbu, sadnúť si do auta, zapnúť si majáky,“ vyjadril sa Stanislav Leško, veliteľ dobrovoľného hasičského zboru Dulova Ves.
(11:20, red.)
Diskusia
Pridať komentár