Tragédia v Košiciach: pri zrážke s autom vyhasol život motorkára

1215x
18. Jún 2024
  Pri zrážke vyhasol život motorkára
 Vodička, podľa predbežnej lekárskej správy, pri dopravnej nehode utrpela ľahké zranenia (Zdroj: FB Polícia SR - Košický kraj)
 
Na križovatke ulíc Trieda SNP a Popradská v Košiciach došlo k vážnej dopravnej nehode, pri ktorej, žiaľ, vyhasol život motocyklistu.
 
Podľa doterajších zistení, 30-ročný vodič z okresu Revúca viedol motocykel zn. Yamaha po Triede SNP, v smere jazdy od Festivalového námestia na Ipeľskú ulicu, pričom v úrovni križovatky s Popradskou ulicou došlo k zrážke s vozidlom zn. Range Rover, ktoré viedla vodička z Košíc od Popradskej ulice v smere na Festivalové námestie.
 
 
Žiaľ, vodič motocykla pri dopravnej nehode utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. Vodička, podľa predbežnej lekárskej správy, pri dopravnej nehode utrpela ľahké zranenia s predpokladanou dobou liečenia do 7 dní. Požitie alkoholu u vodičky zistené nebolo. To, či bol pod vplyvom alkoholu nebohý vodič, bude zisťované pri pitve.
 
Policajti udalosť na mieste dôkladne zadokumentovali aj za prítomnosti znalca z odboru cestnej dopravy. Počas dokumentovania dopravnej nehody bol úsek cesty uzavretý na nevyhnutne potrebný čas a príslušníci PZ na mieste riadili cestnú premávku. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Bližšie okolnosti, za akých k tejto tragickej dopravnej nehode došlo a čo bolo jej príčinou, bude predmetom ďalšieho vyšetrovania.
(13:00, KRPZPO)
Diskusia
Pridať komentár