Pozvánka na 12. ročník festivalu Zborovské sladké drevo

20x
22. Júl 2014

Zborovské sladké drevo už v sobotu

Obecný úrad Zborov Vás pozýva na 12. ročník multižánrového hudobného festivalu Zborovské sladké drevo, ktorý sa bude konať 26. júla 2014 (sobota)  so začiatkom o 16:30 hod. na futbalovom ihrisku v Zborove.
Tento rok organizátori dali šancu bardejovským kapelám a hudobníkom.

 plagat zborov 2014.jpg

V programe ako prví vystúpia bluesová, džezová kapela z Bardejova Eastbeat so vzácnym hosťom – Zborovčanom Jankom Kopčákom, ktorý zahrá na saxofóne. O 18:00 hod. privítame medzi nami slávnych Kollárovcov zo Starej Ľubovne. Po nich vystúpia už naši známi – kapela Slnovrat z Bardejova. Predposlednou kapelou je najlepšia country kapela z Bardejova Wandráci a záver festivalu bude patriť bardejovskej kapele Wendigo, ktorú už naši návštevníci dôverne poznajú a vedia, že títo chlapci sú zárukou skvelej hudby a skvelej zábavy.
Celým festivalom vás bude prevádzať Bobor z Bardejova a Animačný tím M 21 z Bardejova, ktorí pripravili program a vystúpenia určené deťom a mládeži počas celého podujatia, taktiež sa tento rok postarajú o tombolu, kde pripravili veľa zaujímavých cien.


Ako každý rok sme mysleli na všetkých návštevníkov, budú pripravené atrakcie pre deti (obrovská šmykľavka, autíčka, trampolína, balóny, maľovanie na telo, perníky, cukrová vata, pukance), o občerstvenie sa postará Šport bar pri ihrisku, bude sa variť dobrý guľáš, klobáska, ponúkať sa bude chladené pivko. Svoje aktivity predstaví Združenie na záchranu Zborovského hradu.


Obrovské ďakujeme patrí sponzorom: Obec Zborov, Šport bar na ihrisku Zborov, Animačný tím M21 Bardejov, J.M.J. Pro, s.r.o stavebná spoločnosť Zborov, Jana Marcinová Humeníková Zborov, Matica slovenská, Fireman, s.r.o. Prešov, Kykyn, s.r.o. Bardejov, RTS – reklama, Nest studio Bardejov


Mediálny partneri: Bardejovsko - svidnícko - stropkovsko, Bardejovská televízia, internetový portál AhojBardejov.sk


Aj tento rok bude vstupné zdarma, tešíme sa na Vašu návštevu.

(12:05, zborov.sk)

Diskusia
Pridať komentár