Predškoláci z Materskej školy Kvapôčka vstupujú do školského sveta

1955x
20. Jún 2024
Malé kvapôčky z materskej školy vstupujú do školského sveta
 V škôlke sa z našich ratolestí stali sebavedomé a šťastné deti, ktoré s odhodlaním vykročia v ústrety novým výzvam. (Zdroj: MŠ Kvapôčka)
 
Predškoláci z Materskej školy Kvapôčka na Komenského ulici sa nedávno rozlúčili so svojím milovaným druhým domovom plným spánku, hračiek, učiteliek, spolužiakov a vzácnych spomienok. Títo malí, zvedaví a tvoriví jedinci sú teraz pripravení vydať sa na novú cestu – do školského sveta, ktorý ich čaká s otvorenou náručou.
 
V škôlke sa z našich ratolestí stali sebavedomé a šťastné deti, ktoré s odhodlaním vykročia v ústrety novým výzvam. Každé z nich si odnáša nespočetné množstvo krásnych zážitkov – prvé kamarátstva, nekonečné hry, veselé chvíle v triede, a najmä láskavé úsmevy a povzbudzujúce slová pani učiteliek.
 
 Naša vďaka patrí všetkým, ktorí sa podieľali na tom, aby Materská škola Kvapôčka bola výnimočným miestom. (Zdroj: MŠ Kvapôčka)
 
Sme nesmierne vďační celému tímu škôlky, ktorý prispel k tomu, aby sa z našich drobcov stali takíto úžasní jednotlivci. Pani riaditeľka svojím vedením a oddanosťou vytvorila prostredie, v ktorom sa každé dieťa cítilo ako doma. Pani učiteľky a asistentky s nekonečnou trpezlivosťou a láskou pomáhali našim deťom objavovať svet.
 
Upratovačky sa starali o to, aby sa vždy mohli hrať v čistom a bezpečnom prostredí, a kuchárky s láskou pripravovali chutné jedlá, ktoré deťom dodávali energiu na celý deň. Naša vďaka patrí všetkým, ktorí sa podieľali na tom, aby Materská škola Kvapôčka bola výnimočným miestom.
 
 Predškoláci z Materskej školy Kvapôčka vstupujú do školského sveta. (Zdroj: MŠ Kvapôčka)
 
Spoločne sme vytvorili komunitu, ktorá bude v srdciach našich detí navždy. Drahí predškoláci, s odvahou vykročte do nového sveta. Veríme, že v ňom nájdete veľa nových priateľov, získate množstvo vedomostí a prekonáte všetky prekážky, ktoré vám prídu do cesty. MŠ Kvapôčka bude vždy vaším prístavom, do ktorého sa môžete vracať vo svojich spomienkach. Šťastnú cestu a veľa úspechov v školských laviciach!
(9:45, Zuzana Hanobiková, red.)                                                                                
Diskusia
Pridať komentár