Prešovský kraj poskytne verejnosti bezplatný cykloservis

1562x
25. Jún 2024
Prešovský samosprávny kraj poskytne širokej verejnosti cykloservis zdarma
 Bezplatnú službu poskytne Prešovský samosprávny kraj pred svojim sídlom v Prešove už v stredu 26. júna od 8.00 do 16.00 hod. už po štvrtýkrát. (Zdroj: PSK)

Už po štvrtýkrát môžu cyklisti využiť obľúbenú sezónnu službu Prešovského samosprávneho kraja – bezplatný cykloservis. Stačí, ak prídu so svojim bicyklom pred Úrad PSK poslednú júnovú stredu.

Cyklisti si môžu pred letnou sezónou nechať skontrolovať svoj bicykel. Bezplatnú službu poskytne Prešovský samosprávny kraj pred svojim sídlom v Prešove už v stredu 26. júna od 8.00 do 16.00 hod. už po štvrtýkrát.
 
Prešovský kraj poskytne verejnosti bezplatný cykloservis. (Zdroj: PSK)

Osem hodinový cykloservis zabezpečí kvalifikovaný mechanik. Záujemcovia môžu uňho absolvovať vstupnú kontrolu a konzultácie, taktiež si môžu dať na svojom bicykli nastaviť a premazať brzdy či riadenie. V prípade potreby mechanik dotiahne na bicykli skrutkové spoje, premaže reťaze či dofúka kolesá. K dispozícii bude aj v prípade poradenstva, ako sa starať o svoj bicykel.

Prešovský samosprávny kraj zabezpečuje bezplatný autorizovaný cykloservis pre širokú verejnosť už po štvrtýkrát. Akciou chce podporiť rozvoj cyklistiky na svojom území, zároveň chce motivovať k jazde na bicykli aj príležitostných cyklistov.
(12:15, red.)
Diskusia
Pridať komentár