Nevestou na jeden deň sa stala sympatická maturantka Nikola

62x
05. Apríl 2016

Už piaty ročník súťaže sa vydaril

Reportáž z príprav a samotného fotenia

 

Prednedávnom sa uskutočnil už piaty ročník súťaže Staň sa nevestou na jeden deň.  Organizátormi tejto jedinečnej akcie sa tentokrát stali firmy Darius Zdziebko – DAROART a Majka Tokarčikova – Salón Creative MT, ktorí si prizvali ďalších spoluorganizátorov a to firmy Merlot Wedding Agency a Salón Erika.

Usporiadatelia každý rok pripravia súťaž na novú tému, pribúdajú aj noví spoluorganizátori, fotí sa väčšinou v exteriéri.  Do súťaže sa môžu zapojiť dámy, ktoré splnia niekoľko podmienok. Jednou z nich je, že potrebujú zaslať svoju fotografiu. Z nich následne organizátori vyberú vhodnú modelku, ktorá získa svadobné fotenie, účes, líčenie  i svadobnú výzdobu a šaty.

Cieľom tejto súťaže, ktorá trvá približne dva týždne, je priniesť niečo nové, z čoho sú aj výsledky, a to profesionálne fotografie, ktoré dostane aj samotná modelka. Tentokrát sa víťazkou stala maturantka Nikola.  Samotný deň fotenia prebiehal nasledovne: od skorého rána bola nevesta v kaderníckom salóne, po dokončení účesu nasledovala príprava mejkapu.

Následne sa výherkyňa pobrala vybrať si šaty, ktorá zapožičal salón Erika. Medzitým svadobná agentúra v Skanzene v Bardejovských Kúpeľoch pripravovali výzdobu. Fotenie prebiehalo niekoľko hodín.  Každým rokom je o súťaž veľký záujem, aj tento raz sa  zapojili dievčatá z celého Slovenska.  Organizátori sa už teraz tešia na ďalší ročník, ktorý bude opäť niečím výnimočný.

(17:50, j, L. Urbán, foto: DAROART)

 

 

12366319_1106819546027096_6842759724891510124_n.jpg

945
Diskusia
Pridať komentár