Komunitná nadácia Bardejov vás pozýva na benefičný Športový deň

1629x
26. Jún 2024
Benefičný športový deň Komunitnej nadácie Bardejov
Športový deň pre širokú verejnosť (Zdroj: knbj)
 
Pre tých, ktorí sa radi hýbu a k športovaniu majú pozitívny prístup pripravuje Komunitná nadácia Bardejov v sobotu 29. júna 2024 od 8,00 hod. v areáli Tenisového centra na Kutuzovovej ulici benefičné podujatie - Športový deň pre širokú verejnosť.
 
Zúčastniť sa tohto športového podujatia môžu záujemcovia, ktorí inklinujú k tenisu (štvorhra), nohejbalu, bedmintonu, petangu či lukostreľbe. Účasťou na tomto podujatí podporia svojím štartovným vo výške min. 25,- Eur, resp. 20,-Eur nohejbalisti, projekty predložené do komunitnej nadácie v jej grantovom programe Deti a mládež, zamerané na zlepšenie podmienok na športové a kultúrne voľno - časové aktivity pre deti a mládež v Bardejove.
 
 Zúčastniť sa tohto športového podujatia môžu záujemcovia, ktorí inklinujú k tenisu (štvorhra), nohejbalu, bedmintonu, petangu či lukostreľbe
(Zdroj: knbj)
 
Počas celého športového dňa bude pre účastníkov podujatia zabezpečená strava a občerstvenie zdarma (raňajky – švédsky stôl, obed - guláš, večera). Pre najúspešnejších športovcov aj vecné ceny a trofeje. Odborným garantom podujatia je Telovýchovný klub TK WLP Bardejov a partnermi projektu sú KURTY, s.r.o., Sieť potravín KOTVA a BAMOS trade, s.r.o.
 
Záujemcovia sa môžu prihlásiť do 28. júna na tel. čísle 0907 972 763, mailovej adrese: knbj@bardejov.sk, alebo osobne v deň podujatia do 9:00 hod.
(13:40, knbj)
Diskusia
Pridať komentár