Výstavba Národného olympijského centra plaveckých športov Košice je v plnom prúde

1347x
01. Júl 2024
Výstavba NOCKE je v druhej polovici
Košice budú mať v roku 2025 moderný a energeticky úsporný športový stánok (Zdroj: FB Košice - Mesto Košice)
 
Práce na výstavbe Národné olympijské centrum plaveckých športov Košice (NOCKE) sú v druhej polovici a pokračujú podľa plánovaného harmonogramu s minimálnym oneskorením.
 
Súčasne sa realizujú viaceré stavebné činnosti. Šatne a sanita sú dokončené na približne 75 percent, pracuje sa na dokončení opravy oceľovej konštrukcie, fasáda je zaizolovaná na približne 85 percent. Práce pokračujú aj pri montáži bazénových stien. Tento týždeň (1.7. - 7.7.) sú na rade práce na montáži bazénových stien pre 50 metrový bazén.
 
 Súčasne sa realizujú viaceré stavebné činnosti (Zdroj: FB Košice - Mesto Košice)
 
Košice budú mať v roku 2025 moderný a energeticky úsporný športový stánok. V novom bazéne bude až 10 plaveckých dráh, v menšom bazéne zostanú po úprave 3 plavecké dráhy. Oba bazény budú po novom oddelené pevnou stenou. Tým bude možné oddeliť tréningové priestory pre verejnosť a športové kluby.
 
Plán prác, ktorý je naplánovaný na 27. kalendárny týždeň, teda od 1. júla 2024
 
Striekanie oceľovej konštrukcie nad bazénom, otryskávanie oceľovej konštrukcie, montáž inštalácií - elektroinštalácie, ústredného kúrenia, vzduchotechniky, zdravotechniky – recepcia, montáž sadrokartónových stien v prvom podzemnom podlaží v časti recepcie, realizácia omietok stien na prvom a druhom nadzemnom podlaží + vonkajšie omietky, hydroizolácia v prvom podzemnom podlaží pre recepciu, montáž zateplenia, penetrácia, omietka, maľovanie stropov, montáž zasklenia, interiérové a exteriérové parapety, hydroizolácia vyrovnávajúca nádrže, demontáž + montáž lešenia, montáž dlažby, murovanie dispozície v časti wellness, montáž bazénových stien pre 50 m bazén, spevnené plochy - západná fasáda a spojovací kŕčok – zakladanie.
(11:30, red.)
Diskusia
Pridať komentár