Na Ukrajinskej a Mozartovej ulici v Košiciach postavia nový chodník

719x
02. Júl 2024
V časti Ukrajinskej a Mozartovej ulice v Košiciach pribudne chodník
 Košická mestská časť Krásna v utorok odovzdala stavenisko zhotoviteľovi na realizáciu výstavby chodníkov na Ukrajinskej a Mozartovej ulici. (Zdroj: kosicekrasna.sk)

Výstavba jednostranného chodníka pre peších je rozdelená na dve časti, a to v úseku Mozartova - Baničova v dĺžke 41 metrov, a Mozartova - Edisonova v dĺžke viac ako 183 metrov.

Košická mestská časť (MČ) Krásna v utorok odovzdala stavenisko zhotoviteľovi na realizáciu výstavby chodníkov na Ukrajinskej a Mozartovej ulici - časť 6. a 7. Informuje o tom na sociálnej sieti. Podľa zmluvy o dielo zverejnenej v Centrálnom registri budú stáť práce viac ako 73 400 eur s DPH. Hotové by mali byť v októbri.
 
Výstavba jednostranného chodníka pre peších je rozdelená na dve časti, a to v úseku Mozartova - Baničova v dĺžke 41 metrov, a Mozartova (od odbočky po Ulicu Baničova) - Edisonova v dĺžke viac ako 183 metrov.
 
 Výstavba jednostranného chodníka pre peších je rozdelená na dve časti, a to v úseku Mozartova - Baničova v dĺžke 41 metrov, a Mozartova - Edisonova v dĺžke viac ako 183 metrov. (Zdroj: FB Mestská časť Košice - Krásna)

Mestská časť predpokladá, že k vytýčeniu sietí dôjde od pondelka 8. júla a so samotnými prácami sa začne od 15. júla. Obyvateľov upozorňuje, že do uvedeného termínu majú možnosť demontovať vjazdy na svoje pozemky, ktoré si realizovali svojpomocne na vlastné náklady. Ide o zámkovú dlažbu, zatrávňovače či obrubníky.
 
„Zároveň žiadame obyvateľov, aby od uvedeného termínu neparkovali svoje vozidlá v danom úseku," dodáva.
(15:00, red.) 
Diskusia
Pridať komentár