Leto s Dobrovoľníckym centrom Košického kraja

3376x
04. Júl 2024
Leto s dobrovoľníkmi
 Staň sa dobrovoľníkom a pomôž tým, ktorí to potrebujú (Zdroj: FB Košický samosprávny kraj)
 
Prázdniny sú tu a spolu s nimi množstvo voľného času. Ak chceš leto využiť na niečo naozaj zmysluplné, Dobrovoľnícke centrum Košického kraja má pre teba skvelú ponuku.
 
Staň sa dobrovoľníkom a zaži nezabudnuteľné leto plné nových priateľstiev, možno aj lásky, no predovšetkým pomoci tým, ktorí to potrebujú.
  
Festival 66 hodín
 
Pomôž s organizáciou festivalu v atraktívnom industriálnom priestore bývalej tabakovej továrne v Smolníku, ktorý zastrešuje Tabačka Kulturfabrik. Máš kde prespať, čo zjesť a každá pomoc pred festivalom, počas a najmä po ňom, je vítaná. Jedinečné zážitky, originálna hudba a noví ľudia už čakajú.
 
Zachráň Bambiho, zachrániš les!
 
Vieš o tom, že pri kosbe veľkých plôch neďaleko lesov môže uhynúť množstvo sŕn? Tvojou úlohou je zachrániť každého Bambiho! Odborníci ťa naučia ako odplašiť zver, aby sa počas kosby skryla v lese.
 
 
Pomôž cestujúcim s batožinou
 
Doteraz myslíš na tú babičku, ktorá sa ťahala s ťažkým nákupom na tretie nástupište a ty si jej nepomohol, lebo si sa ponáhľal? Výčitky svedomia naprav už toto leto na košickej železničnej stanici. Ak máš voľný čas, silu a rád pomôžeš cestujúcim s batožinou, tak napíš na dckk@dckk.sk
 
Viac zaujímavých a rôznorodých ponúk Dobrovoľníckeho centra Košického kraja nájdeš na https://www.dckk.sk/ponuky/
 
Či už je to pomoc v domovoch dôchodcov, organizovanie letných táborov pre deti, starostlivosť o zvieratá alebo podpora kultúrnych a športových podujatí – pre každého sa niečo nájde.
(10:00, red.)
Diskusia
Pridať komentár