Premiér prišiel v utorok prvýkrát od atentátu na rokovanie vlády

879x
09. Júl 2024
Prvýkrát od atentátu prišiel Robert Fico v utorok na rokovanie vlády
 Ide o jeho prvé rokovanie po atentáte. Vláda sa v utorok zaoberá plnením úloh plánu obnovy aj eurofondami. (Zdroj: FB)

Premiéra postrelili po výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej 15. mája. Streľbou zblízka mu páchateľ činu spôsobil viaceré vážne zranenia.

Premiér Robert Fico (Smer-SD) prišiel v utorok na rokovanie vlády. Ide o jeho prvé rokovanie po atentáte. Vláda sa v utorok zaoberá plnením úloh plánu obnovy aj eurofondami.

„Pomaly sa vraciam do pracovného tempa a dúfam, že čoskoro budem v poriadku, aby som mohol naplno vykonávať svoju funkciu, do ktorej ma zvolili občania Slovenskej republiky," povedal Fico. V stredu 10. júla sa uskutoční tradičné rokovanie vlády, ktoré bude podľa Úradu vlády SR opätovne viesť premiér.
 
 Fico sa v uplynulých dňoch zúčastnil aj na cyrIlo-metodských oslavách aj žatve. (Zdroj: FB)

Minister investícií Richard Raši (Hlas-SD) priblížil, že Fico bol v poriadku a rokovanie vlády viedol tak, ako predtým. Ministri mali zároveň rozpravu o tom, čo bude na stredajšom rokovaní vlády. Podľa Rašiho predložia jeden veľmi dôležitý materiál, o ktorom viac povedať nechcel.

Premiéra postrelili po výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej 15. mája. Streľbou zblízka mu páchateľ činu spôsobil viaceré vážne zranenia. Fico sa v uplynulých dňoch zúčastnil na cyrolo-metodských oslavách aj žatve.
(13:15, red.) 
Diskusia
Pridať komentár