Nadšenci motoristického športu si cez víkend užijú jubilejný 50. ročník Rally Košice

1523x
11. Júl 2024
      Jubilejný 50. ročník Rally Košice začína 12. júla
Tešiť sa môžete aj na dve náročné etapy s 9 rýchlostnými skúškami na piatich ťažkých úsekoch (Zdroj: Archívna fotografia kosice.rallye.sk)
 
Fanúšikovia motoristického športu si tento vikend prídu na svoje. Od piatka 12. júla do nedele 14. júla, sa v Košiciach uskutoční jubilejný 50. ročník Rally Košice.
 
Na čo sa môžete tešiť?
 
Dve náročné etapy s 9 rýchlostnými skúškami na piatich ťažkých úsekoch, vrátane klasického úseku Herľany a polookruhovej erzety Optima v blízkosti centra mesta, autogramiáda najlepších posádok vrátane najväčších favoritov v piatok 12. júla od 18:00 na Hlavnej ulici.
 
V sobotu 13. júla prehliadka servisného parkoviska, ktoré bude umiestnené na parkoviskách okolo Košickej futbalovej arény na ulici Pri prachárni a množstvo špičkových posádok z celého sveta, ktoré sa pobijú o titul víťaza, či 19 diváckych miest na tratiach rýchlostných skúšok, kde budete môcť zažiť vzrušujúcu súťaž naživo.
 
Tradičná rally sa vedľa šampionátu FIA strednej Európy a Majstrovstiev Slovenskej republiky započíta aj do poľského šampionátu. Záštitu nad podujatím prevzal primátor mesta Košice Jaroslav Polaček.
 
Podrobnosti o podujatí nájdete na https://kosice.rallye.sk
(12:30, red.)
Diskusia
Pridať komentár