Počuli ste už o kapele From the Inside z Bardejova? Vypočujte si ich tvorbu

64x
07. Apríl 2016

Bardejovská kapela vydala novú skladbu s videoklipom

Nový videoklip Láska a Svet

 

Ešte len v závere minulého roka vznikla (po rozpade skupiny Reverse Black)  nová Bardejovská kapela From the Inside. Tá už stihla vydať aj prvý videoklip k skladbe Láska a Svet.  „Spolu so spevákom Máriom Kavuľom sme sa rozhodli, že by sme mohli založiť nejakú kapelu, keďže ja som bol voľný po rozpade Reverse Black a on takisto. Úplnou náhodou sme sa spoznali s basákom Jánom Semkom, ktorý nám dohodil gitaristu Denisa Daňka.  Tak sme spolu začali hrať a kapelu From the Inside sme založili v decembri minulého roka. A prečo? Pretože si myslíme, že slovenská hudba potrebuje nové osvieženie a novú mladú krv,“ predstavil kapelu Patrik Kunst, podľa ktorého sa hudobníci zameriavajú hlavne na pop rock až hard rock.

centacik.jpg„V decembri 2015 sme vydali našu cover verziu na známy vianočný hit Každý deň budú vraj Vianoce. Neskôr sme v januári a vo februári vystúpili na plese Stredne priemyselnej školy a na Súkromnom gymnáziu, kde sme nečakane zožali veľký úspech. Pred pár dňami sa nám konečne podarilo nahrať našu prvú skladbu aj s videoklipom s názvom Láska a Svet. V posledných dňoch sa k nám pridali ďalší noví členovia, pretože doterajší basgitarista Ján Semko musel náhle opustiť kapelu kvôli zdravotným problémom,“ uviedol spevák Mário Kavuľa.

„ V najbližších dňoch budeme pracovať na nových skladbách a v najbližších mesiacoch chystáme aj pár koncertov, o ktorých sa včas dozviete, aj prostredníctvom spravodajského portálu ahojbardejov.sk.  Naše ciele sú presadiť sa na slovenskej scéne, baviť ľudí a zároveň aby v nás našli niečo, čo im doteraz chýbalo . Touto cestou sa chceme poďakovať všetkým našim fanúšikom za ich pozitívne reakcie a odozvy,“ dodal člen kapely P. Kunst.

Kapelu From the Inside tvoria: Mário Kavuľa – spev , Denis Daňko – sólová gitara , Patrik Kunst – bicie a po novom aj Jakub Mihňák na basovej gitare a Dárius Dinčák – rytmická gitara.

Keďže From the Inside znamená v preklade zvnútra, tak sme to poňali tak, že naša hudba a texty sú písané z hĺbky a teda z vnútra srdca – hudobníci

(18:20, red)

12366319_1106819546027096_6842759724891510124_n.jpg

Diskusia
Pridať komentár