Podujatie Rally Košice si vyžiada dopravné obmedzenia aj v Košiciach

825x
12. Júl 2024
Rally Košice si v metropole východu vyžiada dopravné obmedzenia
Organizátori rally z AUTO KLUBU Košice ďakujú všetkým za pochopenie, ktorých sa uvedená uzávera ciest v jednotlivých obcí pozdĺž trate dotýka. (Zdroj: Rally Košice) 
 
Cez víkend sa v širšom okolí Košíc bude konať jubilejný 50. ročník medzinárodných automobilových pretekov Rally Košice. Vzhľadom na to dôjde k viacerým dopravným obmedzeniam a uzávierkam niektorých ciest.

Organizácia rozsiahleho motoristického podniku ako je jubilejná 50. Garrett RALLY KOŠICE 2024 (12. až 14. júla) si vyžaduje aj dopravné obmedzenia počas konania súťaže. Prinášame prehľad uzávierok ciest počas konania súťaže v Košiciach a v najbližších okolí.
 
Cez víkend sa v širšom okolí Košíc bude konať jubilejný 50. ročník medzinárodných automobilových pretekov Rally Košice. (Zdroj: Rally Košice)
 
V sobotu 13. júla 2024 bude v čase od 14 do 20.30 hod. uzávierka všeobecnej cesty v úseku Ruskov – Slančík. V rovnaký deň sú uzavreté vo večerných hodinách (19 - 22 hodín) v meste Košice tieto ulice: ulica Pri prachárni a ulica pri Košickej futbalovej aréne.

V nedeľu 14. júla 2024 sa jedná o uzávierku štátnej cesty II/576 v úseku Herľany - Banské a cesta III/3290 v úseku Rankovce - Herľany v čase od 7:30 do 16 hodín. Usporiadatelia ďalej upozorňujú na dopravný uzáver obecnej cesty v úseku Ruskov – Slančík v čase od 8:30 do 15:30 hodín.
 
 Podujatie Rally Košice si vyžiada dopravné obmedzenia aj v Košiciach. (Zdroj: FB Mesto Košice)

Organizátori rally z AUTO KLUBU Košice ďakujú všetkým za pochopenie, ktorých sa uvedená uzávera ciest v jednotlivých obcí pozdĺž trate dotýka. Dôležité upozornenie, medzi prejazdmi sa rýchlostné skúšky neotvárajú!

Ďalší spravodajský servis v rámci 50. Garrett RALLY KOŠICE 2024 prinesieme v nasledujúcich tlačových správach. Uverejnené budú postupne na oficiálnej webovej stránke www.kosice.rallye.sk a na facebookovom profile.
(12:00, red.) 
Diskusia
Pridať komentár