Bardejov je najskúpejším mestom na Slovensku, hovorí šéf futbalového klubu Stanislav Soroka

12178x
12. Júl 2024
Predseda futbalového klubu Stanislav Soroka: Bardejov je asi najskúpejším mestom na Slovensku
Trénera Rastislava Kicu vystriedal v Bardejove Jozef Kukulský. (Zdroj: AHOJ TV)
 
Trénerom Partizána Bardejov v tretej lige bude aj naďalej Jozef Kukulský.
 
Futbalisti Partizána Bardejov sa ocitli na hrane medzi treťou a štvrtou ligou. Trápenie v minulej sezóne vrcholilo po prehrách v Košiciach a Svidníku. Neúspešná séria pokračovala a Partizáni nakoniec skončili spolu so Svidníkom na dne tabuľky. Trénera Rastislava Kicu vystriedal Jozef Kukulský.
 
 A mužstvo Partizána je prihlásené do tretej ligy, podobne ako všetky družstvá v kategóriách mládeže. (Zdroj: AHOJ TV)  
 
K zmene na poste trénerov došlo pred 26. kolom koncom mája. Rastislava Kicu s asistentom Ľubomírom Čekanom vystriedal v úlohe hlavného trénera Jozef Kukulský. Ten bol aj v doterajšej časti súťaže na lavičke trénerov ako asistent.
 
Predseda predstavenstva FK Partizán Bardejov Stanislav Soroka predostrel účinkovanie družstiev v budúcom súťažnom ročníku. „A mužstvo Partizána je prihlásené do tretej ligy, podobne ako všetky družstvá v kategóriách mládeže. Mladší aj starší dorastenci obstáli v druhej lige celkom dobre. To isté platí a aj kolektívoch junioriek a žien. Muži sa zachraňovali v hodine dvanástej. Trénera Rastislava Kicu striedal Jozef Kukulský, ktorý bude hlavným trénerom. Zloženie kádra do súťaže je plne v jeho kompetencií. Prednosť by mali dostať domáci hráči."
 
 
Zloženie kádra do súťaže je plne v jeho kompetencii Jozefa Kukulského. Prednosť by mali dostať domáci hráči. (Zdroj: AHOJ TV)
 
„Na budúcu sezónu sme pripravení. Realizačný tím FK pokračuje bez výraznejších zmien. Stále platí, že bez podpory mesta nebudeme schopní bojovať o najvyššie priečky, ani konkurovať iným klubom. V porovnaní s inými mestami je Bardejov asi najskúpejšie mesto na Slovensku. Ale naše ciele sú reálne. Rozloženie ligových síl vnímame pravdivo. U nás to bude snaha o miesto v prvej tretine tabuľky."
 
 Bez podpory mesta nebudeme schopní bojovať o najvyššie priečky, ani konkurovať iným klubom, hovorí Stanislav Soroka. (Zdroj: AHOJ TV)
 
Takto predpovedá budúcu sezónu predseda FK Partizán Bardejov a poslanec mestského zastupiteľstva Stanislav Soroka. Prvý prípravný zápas odohrá Partizán Bardejov v sobotu 13. júla o 10. hod. na štadióne v Bardejovskej Novej Vsi.
(14:50, Juraj Ščerbík) 
Diskusia
Pridať komentár