Pracovné stretnutie polície a pátracích organizácií

639x
19. Júl 2024
Pracovné stretnutie polície a pátracích organizácií
 Preberali sa aj najefektívnejšie a najrýchlejšie spôsoby vyrozumenia a možnosti jednotlivých neziskových organizácií
(Zdroj: FB Polícia SR - Prešovský kraj)
 
Cieľom stretnutia bolo ustálenie spolupráce do budúcna so zameraním na to, akým spôsobom vieme čo najviac pomôcť občanovi.  
 
V priebehu včerajšieho dňa (18.7.) prebehlo príjemné stretnutie vedenia Odboru poriadkovej polície OR PZ v Prešove so zástupcami neziskových organizácií: Pátrací tím Východ, Horská služba Bachureň, Rescue assistance, Kynológia záchranný zbor a IPčko krízový tím Prešov.
 
 Nezanedbateľnou časťou bolo aj poďakovanie za skvelú spoluprácu (Zdroj: FB Polícia SR - Prešovský kraj)
 
Cieľom stretnutia bolo ustálenie spolupráce do budúcna so zameraním na to, akým spôsobom vieme čo najviac pomôcť občanovi. Preberali sa aj najefektívnejšie a najrýchlejšie spôsoby vyrozumenia a možnosti jednotlivých neziskových organizácií. Nezanedbateľnou časťou bolo aj poďakovanie za skvelú spoluprácu, ktorú oceňujú, keďže činnosť, ktorú tieto organizácie vyvíjajú smerom k pomoci občanom je aj pre políciu veľmi nápomocná.
 
Veria, že takéto stretnutia budú do budúcna prínosom nielen pre zúčastnené strany, ale najmä pre samotnú spoluprácu, ktorá smeruje k rýchlejšej, kvalitnejšej a otvorenejšej pomoci občanom.
(12:20, KRPZPO)
Diskusia
Pridať komentár