VIDEO | Slávnostné ukončenie školského roka na SOŠ ekonomiky, hotelierstva a služieb Jána Andraščíka v Bardejove

927x
19. Júl 2024
Slávnostné ukončenie školského roka
 Pozrite si našu videoreportáž
 
Žiaci Strednej odbornej školy ekonomiky, hotelierstva a služieb Jána Andraščíka v Bardejove sa slávnostne rozlúčili so školským rokom 2023/2024.
 
Riaditeľka školy odovzdala študentom, ktorí počas roka dosahovali výborné výsledky či už vo vyučovacom procese alebo v súťažiach ako aj za aktívnu účasť v školskom parlamente, pekné ceny. Ocenená bola aj top trieda.
 
„Triedu, ktorá je najupravenejšie, najčistejšia, žiaci majú lepší prospech, dochádzku, aktivitu, získavajú 100 eurovú odmenu. V tomto školskom roku to bola 2. E trieda,“ povedala Helena Ferková, riaditeľka školy.
 
 Rozlúčili sa zo školským rokom 2023/2024 (Zdroj: AHOJ TV)
 
Ocenenie Študentka roka získala Dominika Pangrácová, ktorá bola na ocenenie nominovaná aj v Prešovskom samosprávnom kraji a obdarovaná ďakovným listom.
 
„Ja som veľmi rada a ďakujem aj riaditeľke, že ma takto ocenili. Dáva mi to to, že je to potvrdenie toho, že to robím dobre a tým pádom ma to motivuje robiť ešte viac a viac,“ prezradila Dominika Pangrácová, študentka roka.
 
„Ja by som tento školský rok nazvala takým rokom výziev, pretože boli pred nami mnohé výzvy, projekty, do ktorých sme sa zapojili, a ktoré budú úspešné a budú pokračovať aj v ďalších školských rokoch,“ uviedla riaditeľka školy.
 
Jedným z úspešných projektov bol aj projekt Relaxuj, oddychuj, čítaj. Cieľom bolo vytvoriť relaxačnú miestnosť pre žiakov školy.
 
 Projekt Relaxuj, oddychuj, čítaj (Zdroj: AHOJ TV)
 
„Túto miestnosť budú využívať žiaci počas voľných hodín a prestávok. V tejto miestnosti sú poličky s knihami, stolný futbal a sedací systém. Verím, že tento priestor bude na plno využitý a spríjemní žiakom bytie v škole,“ priblížila Ema Zajacová, členka školského parlamentu.
 
Čo sa týka študentov, tak mali dobrý školský rok?
 
„Ja si myslím a výsledky tomu nasvedčujú, že tento školský rok bol lepší ako predchádzajúci, pretože sa zlepšili v dochádzke a prospechu,“ ohodnotili školský rok H. Ferková.
 
„Nie len tento, ale aj všetky školské roky boli predsa len nejakým zážitkom. Človek na tejto škole, alebo skôr žiak, získava stále nové skúsenosti,“ doplnila D. Pangrácová.
(13:30, red.)
Diskusia
Pridať komentár