Práce na výstavbe Národného olympijského centra plaveckých športov v Košiciach sú už v druhej polovici

1184x
22. Júl 2024
Práce na výstavbe NOCKE pokračujú
 Pracuje sa na dokončení opravy oceľovej konštrukcie (Zdroj: FB Košice - Mesto Košice) 
 
Práce na výstavbe Národné olympijské centrum plaveckých športov Košice (NOCKE) sú už v druhej polovici a pokračujú podľa schváleného harmonogramu.
 
Na stavbe pracuje denne 100 až 150 robotníkov, ktorí súčasne realizujú viaceré stavebné činnosti. Pracuje sa na dokončení opravy oceľovej konštrukcie. Pokračuje sa s montážou inštalácií, maľbami či realizáciou vonkajších omietok. Zároveň sa pokračuje s inštaláciou bazénového telesa.
 
 Pokračuje sa s montážou inštalácií, maľbami či realizáciou vonkajších omietok (Zdroj: FB Košice - Mesto Košice)
 
V novom bazéne bude až 10 plaveckých dráh, v menšom bazéne zostanú po úprave 3 plavecké dráhy. Oba bazény budú po novom oddelené pevnou stenou. Tým bude možné oddeliť tréningové priestory pre verejnosť a športové kluby.
 
Plán prác, ktorý je naplánovaný na 30. kalendárny týždeň, teda od 22. júla 2024
 
Striekanie stĺpov oceľovej konštrukcie, montáž inštalácií - elektroinštalácie, ústredného kúrenia, vzduchotechniky, zdravotechniky v časti recepcie, fitnes a wellness realizácia vonkajších omietok na severnej fasáde, montáž zateplenia, maľovanie stropov vo vstupnej hale, hydroizolácia vyrovnávajúca nádrže, demontáž a montáž lešenia, realizácia podlahových vrstiev v časti pre 25 m bazén, montáž dlažby v loggii, montáž bazénových stien pre 50 m bazén, spojovací kŕčok – debnenie stien, betonáž, strop, schodisko, realizácia rozvodov podlahového vykurovania v časti fitness, betonáž podlahy v časti fitness, vykládka podhľadu a montáž pororoštov.
(14:00, red.)
Diskusia
Pridať komentár