Mŕtve telo vo vodnej nádrži Bukovec: Muž bol nezvestný od pondelka

1702x
24. Júl 2024
Vo vodnej nádrži Bukovec našli mŕtveho muža
 
 Telo nezvestného 35-ročného muža bez známok života našli v utorok 23. júla vo vodnej nádrži Bukovec pri Košiciach. (Zdroj: FB)

Bližšie okolnosti, za akých došlo k tragickej udalosti, a či pri nej asistoval alkohol sú predmetom vyšetrovania.

Telo nezvestného 35-ročného muža bez známok života našli v utorok (23.7.) vo vodnej nádrži Bukovec pri Košiciach. Po mužovi, ktorý sa mal vo vode kúpať a už sa z nej nevynoril, pátrali od pondelka (22.7.) večera. Potvrdila to košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Telo muža z okresu Košice-okolie našli v utorok okolo 13.30. „Privolaný obhliadajúci lekár na mieste predbežne cudzie zavinenie vylúčil a na zistenie presnej príčiny úmrtia bolo nariadené vykonanie pitvy," uviedla Mésarová.
 
 Bližšie okolnosti, za akých došlo k tragickej udalosti, a či pri nej asistoval alkohol sú predmetom vyšetrovania. (Zdroj: FB)

Bližšie okolnosti, za akých došlo k tragickej udalosti, a či pri nej asistoval alkohol sú predmetom vyšetrovania. Poverený príslušník Policajného zboru v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre usmrtenie.

Po oznámení na tiesňovej linke 158 z pondelka večera, že muž sa z vodnej nádrže nevynoril, polícia a hasiči prehľadávali vodnú plochu a okolie. Po nezvestnej osobe vyhlásili pátranie.
(14:15, red.)
Diskusia
Pridať komentár