Modrý turistický chodník Baránok – Alpinka je dočasne uzatvorený

1136x
25. Júl 2024
 Modrý turistický chodník Baránok – Alpinka je dočasne uzatvorený
 Chodník je uzavretý z dôvodu vykonávania prác súvisiacich so sanáciou zosuvu na pravej strane cesty (Zdroj: FB Košice - Mesto Košice)
 
O uzávere chodníka informujú aj oznamy umiestnené na oboch koncoch trasy chodníka. Žiadajú verejnosť, aby dodržiavala tieto upozornenia a v žiadnom prípade nevstupovala na chodník.
 
Z dôvodu vykonávania prác súvisiacich so sanáciou zosuvu na pravej strane cesty v smere od mosta nad Čermeľským potokom na Bankov, je v záujme zaistenia bezpečnosti dočasne uzavretý modrý turistický chodník „Baránok – Alpinka“, ktorý sa nachádza priamo pod poškodenou cestou. Požiadavka na uzavretie chodníka prišla od zhotoviteľa prác.
 
  O uzávere chodníka informujú aj oznamy umiestnené na oboch koncoch trasy chodníka (Zdroj: FB Košice - Mesto Košice)
 
O uzávere chodníka informujú aj oznamy umiestnené na oboch koncoch trasy chodníka. Žiadajú verejnosť, aby dodržiavala tieto upozornenia a v žiadnom prípade nevstupovala na chodník. Uzávera chodníka by mala podľa predpokladov trvať štyri mesiace. Akonáhle dôvody na uzatvorenie chodníka zo strany zhotoviteľa pominú, opätovne sa otvorí a bude plne slúžiť návštevníkom lesoparku.
(8:45, red.)
Diskusia
Pridať komentár