Oprava Watsonovej ulice v Košiciach ovplyvnila aj MHD

1410x
07. August 2024
  Prvá etapa opravy Watsonovej ulice ovplyvnila aj MHD
 Autobusové linky č. 12 a N2 premávajú obojsmerne odklonom po Letnej a Komenského ulici, pričom vynechávajú zastávku Botanická záhrada (Zdroj: FB Košice - Mesto Košice)
 
Dopravný podnik mesta Košice, a.s. upozorňuje na zmeny v mestskej hromadnej doprave (MHD), ktoré priniesla prvá etapa súvislej opravy Watsonovej ulice v úseku zastávok od Botanickej záhrady ku Okresnému úradu.
 
Od 6. augusta došlo na autobusových linkách č. 12, 14, 18, 19, 55, N2 k týmto zmenám v doprave
 
Autobusové linky č. 12 a N2
 
Autobusové linky č. 12 a N2 premávajú obojsmerne odklonom po Letnej a Komenského ulici, pričom vynechávajú zastávku Botanická záhrada. Pri Technickej univerzite zastavujú obojsmerne na Letnej ulici (t. j. zastávka linky 13 - Technická univerzita). Mimoriadne zastavujú aj pri Poliklinike Sever (v smere PODHRADOVÁ na električkovej zastávke Poliklinika Sever, v smere PODNIKATEĽSKÁ na dočasnej zastávke Poliklinika Sever - cca 100 m za križovatkou, pri konci chodníka).
 
 
Autobusová linka č. 14
 
Autobusová linka č. 14 - obmedzenia sa dotkli dvoch ranných zachádzajúcich spojov (t. j. odchod zo zastávky Horný Bankov v smere Železničná zastávka Ťahanovce o 06:56 hod. / odchod zo zastávky Alpinka v smere Železničná zastávka Ťahanovce o 07:28 hod). Premáva po Komenského a Letnej ulici, pričom vynecháva zastávky Botanická záhrada a Technická univerzita. Zastavuje na električkovej zastávke Okresný úrad. Mimoriadne zastavuje aj pri Poliklinike Sever (v smere Železničná zastávka Ťahanovce na dočasnej zastávke Poliklinika Sever cca 100 m za križovatkou, pri konci chodníka).
 
Autobusové linky č. 18 a 55
 
Autobusové linky č. 18 a 55 v smere od Amfiteátra na Mier premávajú odklonom po Letnej a Komenského ulici, pričom vynechávajú zastávky Obchodná akadémia a Botanická záhrada. Pri Technickej univerzite zastavia na Letnej ulici (t. j. zastávka Technická univerzita - linka 13). Mimoriadne zastavia aj pri Poliklinike Sever na električkovej zastávke. V opačnom smere premávajú bez zmeny trasy.
 
Autobusová linka č. 19
 
Autobusová linka č. 19 premáva obojsmerne po Letnej ulici, vynecháva zastávky Obchodná akadémia a Botanická záhrada. Pri Technickej univerzite zastavuje v oboch smeroch na Letnej ulici (t. j. zastávka linky 13 - zastávka Technická univerzita).
(8:30, red.)  
Diskusia
Pridať komentár