Z dôvodu konania Bardejovského jarmoku budú uzavreté miestne cesty

2053x
07. August 2024
   Z dôvodu konania Bardejovského jarmoku budú uzavreté miestne cesty  
 Kvôli Bardejovskému jarmoku musia uzavrieť cesty (Zdroj: FB Mesto Bardejov - oficiálna stránka)
 
Uzávierka miestnych ciest z dôvodu konania 51. ročníka Bardejovského jarmoku od 20.8.2024 do 26.8.2024.
 
Termín uzávierky miestnych ciest
 
 V dobe od 20.8.2024 /utorok/ 09:00 hod. do 26.8.2024 /pondelok/ 14:00 hod. (ul. Komenského do 21.00 hod.)
 
Úplná uzávierka miestnej cesty ul. Dlhý rad v Bardejove
 
V úseku od križovatky ul. Mlynská – Dlhý rad do križovatky ul. Slovenská - Krátky rad – Dlhý rad
 
Čiastočná uzávierka miestnych ciest
 
Časť ul. Štefánikova od okružnej križovatky ul. Štefánikova-ul. T. Ševčenku-ul. Mlynská do križovatky ul. Štefánikova-ul. Dlhý rad. Časť ul. Jiráskova od ul. Dlhý rad po križovatku ul. Komenského-ul. Františkánov. Časť ul. Komenského od ul. Jiráskova po okružnú križovatku ul. Mlynská-ul. Komenského-ul. Sv. Jakuba. Časť ul. Hviezdoslavova od ul. Jiráskova po križovatku ul. Miškovského-ul. Baštová . Časť ul. Kellerova od ul. Dlhý rad po ul. Hurbanova. Časť ul. Partizánska v úseku od (parkovisko pri Átriu) po ul. Jiráskova. Časť ul. Na Hradbách v úseku od križovatky ul. Stöcklova po výjazd na Radničné námestie. Časť ul. Radničné námestie v Bardejove.
 
 
Náhradná obchádzková trasa
 
Náhradná obchádzková trasa bude vyznačená dočasnými dopravnými značkami a povedie nasledovne: - v meste Bardejov od SL do PO z ul. Štefánikova po ul. Mikulovská-Partizánska-Ťačevská na ul. Kpt. Nálepku v Bardejove, platí aj v opačnom smere a opačnom slede - s prioritným využívaním obchvatu mesta Bardejov  a  v meste Bardejov od SL do SK z ul. Štefánikova po ul. T. Ševčenku-Nábrežná-Kúpeľná na cestu I/77 ul. Slovenská v Bardejove, platí aj v opačnom smere a opačnom slede - s prioritným využívaním obchvatu mesta Bardejov.
 
Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Bardejove preto žiada vodičov, ktorí budú prechádzať mestom Bardejov, aby venovali zvýšenú pozornosť vedeniu motorových vozidiel a rešpektovali dočasné dopravné značenie.
(9:00, red.)
Diskusia
Pridať komentár