Komunitné trhy na Radničnom námestí v Bardejove už v sobotu – 10. augusta

1373x
08. August 2024
 Komunitné trhy v Bardejove  
Návštevníci trhov môžu túto udalosť využiť na spoločné stretnutia s priateľmi spríjemnené dobrou kávou, či remeselnými nápojmi a inými dobrotami (Zdroj: KNBJ)
 
Nebudú chýbať ani obľúbené maškrty z rúk ukrajinských priateľov, pre ktorých sa Bardejov stal dočasným útočiskom pred nezmyselnou vojnou.
 
Aj v auguste  si obyvatelia Bardejova a jeho návštevníci budú môcť opäť vychutnať atmosféru komunitných trhov s ponukou čerstvých potravinových výrobkov od lokálnych malých farmárov, predajcov z dvora, alebo remeselných a umeleckých produktov. Trhy začínajú v sobotu 10. augusta od 9:00 do 13:00 hod.    
 
Návštevníci trhov môžu túto udalosť využiť na spoločné stretnutia s priateľmi spríjemnené dobrou kávou, či remeselnými nápojmi a inými dobrotami. Nebudú chýbať ani obľúbené maškrty z rúk ukrajinských priateľov, pre ktorých sa Bardejov stal dočasným útočiskom pred nezmyselnou vojnou. 
 
Trhovú atmosféru opäť spríjemnia aj miestne DJ-ky Erika a Alenka účinkujúce pod umeleckým menom SHE-JAYS. Trhy na námestí  uskutočňuje komunitná nadácia opakovane, vždy v druhú, resp. tretiu sobotu v mesiaci od mája do októbra. Srdečne pozývajú širokú verejnosť!
(13:00, KNBJ)
Diskusia
Pridať komentár