VIDEO | Večer s hudbou roztancoval a rozospieval Bardejov

1807x
09. August 2024
Večer s hudbou roztancoval a rozospieval Bardejov
 Pozrite si našu videoreportáž
 
Vystúpenia a hudobné skupiny boli rôznorodé, aby sa zabavili návštevníci všetkých vekových kategórií. 
 
„Pred tromi rokmi sme sa rozhodli, že skúsime urobiť pre sídlisko kultúrny program, ale má to záber na okolie Bardejova,“ povedal Jaroslav Živčák, generálny riaditeľ Sociálneho domu Antic n. o. Bardejov.
 
J. Živčák pokračuje: „Nie je to len o tanci a speve, ale aj o tom, aby sa ľudia dokázali stretávať, aby sa mali radi a naši zamestnanci a klienti si to užili.“
 
Vystúpenia a hudobné skupiny boli rôznorodé, aby sa zabavili návštevníci všetkých vekových kategórií. Sociálny dom Antic pripravil program nie len pre svojich klientov a zamestnancov, ale aj pre detičky, ktoré sa tešili edukatívnemu predstaveniu Miško s Líškou.
 
 Lákadlom večera bola nepodmienečne ľudovo-humoristická kapela Ščamba, ktorá zožala u publika veľký úspech (Zdroj: AHOJ TV)
 
„Toto predstavenia, ktoré sme hrali je zamerané na ekológiu a bezodpadový životný štýl, na šetrenie prírody a planéty, ale pesničky máme v rôznych témach, ktoré spracúvavame pre deti, ako počítanie, stromy, farby, druhy ovocia a zeleniny,“ uviedla Zuzana Hrvoľová, herečka a autorka projektu Miško s líškou.
 
„Deti sú veľmi vďačný divák, ale zároveň aj veľmi náročný, takže je to ťažké. Ja mám napríklad vždy strach pred každým predstavením, že bude to tie deti baviť? Prídu nejaké deti? Ale už keď je nejaká prvá, druhá, tretia pesnička, deti sa už zapájajú, tak je to, že super. Tie deti dávajú aj energiu, tak to je fakt úžasné, neskutočný pocit,“ prezradil Martin Macko, herec.
 
 
Lákadlom večera bola nepodmienečne ľudovo-humoristická kapela Ščamba, ktorá zožala u publika veľký úspech.
 
Ako to tí seniori berú? Predsa len tí mladší ľudia skáču, zabávajú sa, tak seniori ako?
 
„Oni aj zabudli, že majú bakuľky – potancovali si a dobre bolo,“ prezradil Marián Bartko, člen kapely.
 
A prečo práve Ščamba?
 
„Aby sme sa ľuďom vryli pod kožu,“ prezradil Julián Ruščák, člen kapely.
(10:45, red.)
Diskusia
Pridať komentár