Výstavba Národného olympijského centra plaveckých športov Košice pokračuje ďalej podľa plánu

1344x
13. August 2024
   Výstavba NOCKE pokračuje
 Pracuje sa na vnútorných omietkach, príprave na inštaláciu budúcich svietidiel, pokračuje montáž elektroinštalácie, vzduchotechniky a kúrenia (Zdroj: FB Košice - Mesto Košice)
 
Výstavba Národné olympijské centrum plaveckých športov Košice (NOCKE) pokračuje podľa plánu.
 
Pracuje sa na vnútorných omietkach, príprave na inštaláciu budúcich svietidiel, pokračuje montáž elektroinštalácie, vzduchotechniky a kúrenia. Základným cieľom výstavby NOCKE je obnova a rozšírenie možností bývalej Mestskej krytej plavárne tak, aby spĺňala náročné kritériá športoviska národného významu a požiadaviek Medzinárodnej plaveckej federácie FINA.
 
Plán prác na 33. kalendárny týždeň, teda od 12. augusta 2024
 
Montáž inštalácií v časti budúceho wellness - elektroinštalácia, ústredné kúrenie, vzduchotechnika, zdravotechnika, realizácia vnútorných omietok v časti ochodze, reprofilácia steny vyrovnávajúcej nádrže, demontáž + montáž lešenia, spojovací kŕčok – strop, montáž kalzipu - odvetrávaná fasáda, montáž kotvenia konzol pre uchytenie svietidiel, montáž podkonštrukcie hunter douglas, kompletizácia ústredného kúrenia, elektroinštalácie a zdravotechniky v časti šatní na 1. a 2. podlaží, odkop okolo budovy – severná fasáda, zvislá hydroizolácia, zateplenie XPS, montáž pásoviny, dopojenie zvodov, montáž zábradlí, montáž predsadených AL presklenných stien na 3. podlaží, montáž zateplenia, kotvenie, sieťkovanie a prekrytie slzičkovým plechom – energokanál.
(8:45, red.)
Diskusia
Pridať komentár