Muž ohrozoval policajtov. Padol aj výstrel

1302x
13. August 2024
  Osemkrát súdne trestaný muž ohrozoval policajtov
  Výzvy nerešpektoval, približoval sa bližšie a bližšie, preto policajti použili varovný výstrel do vzduchu a keďže sa aktívne bránil, za pomoci donucovacích prostriedkov ho spacifikovali (Ilustračná fotografia)
 
Po tom, čo policajti prijali oznámenie o vyhrážkach smrťou a okamžite to šli na miesto preveriť, sa na nich vyrútil vysokozdvižný vozík, ktorý šoféroval oznamovateľ, a takmer im s ním narazil do služobného auta.
 
Potom presadol do dodávky a dupol na plyn oproti bráne, za ktorou policajti stáli. Ešte stihol zatarasiť vstup do budovy a vziať si neznámu zbraň. Nakoniec opäť sadol do dodávky a prerazil bránu.

Z auta vystúpil a v sprievode psa šiel oproti policajtom. Výzvy nerešpektoval, približoval sa bližšie a bližšie, preto policajti použili varovný výstrel do vzduchu a keďže sa aktívne bránil, za pomoci donucovacích prostriedkov ho spacifikovali. Osemkrát v minulosti súdne trestného muža za rôznu trestnú činnosť policajti zadržali a začali trestné stíhanie pre trestný čin útoku na verejného činiteľa.
(9:40, KRPZKE)
Diskusia
Pridať komentár