Partizáni s prvou výhrou

2030x
18. August 2024
Domáce víťazstvo proti Spišskému Podhradiu 
Bardejov chce hrať atraktívny futbal
 
Partizáni v dvoch predchádzajúcich zápasoch nezískali ani bod a tak posledné víťazstvo majú zaknihované ešte 18.5.2024. To bolo ešte v minulom ligovom ročníku.
 
Odvtedy v piatich zápasoch získali len bod. Hostia boli na tom o máličko lepšie. Mali tri body po víťazstve 3:1 nad Rimavskou Sobotou na domácom ihrisku.
 
V 18. minúte mohli skórovať obe mužstvá. V oboch prípadoch však zakončenie smerovalo tesne vedľa. Partizáni pomaličky preberali iniciatívu a pred Mahurskyym horelo.
 
V 32. minúte Somov perfektne spracoval loptu a zakončil tak, že brankár MŠK bol bezmocný. O šesť minút neskôr letela lopta len tesne vedľa tyče brány Podhradia a o chvíľku, po závare pred bránou, nedopravili domáci loptu za bránkovú čiaru ani na trikrát.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
Ani v druhej časti hry neboli domáci horším mužstvom. Už tradične však prišla hrubá chyba v obrane a Dmytriiev vyrovnal. Našťastie pre Partizán onedlho zahral brániaci hráč MŠK v pokutovom území rukou a Štefančin poslal Bardejovčanov opäť do vedenia.
 
Najkrajší moment zápasu prišiel v 75. minúte. Kukulského nádherná strela roztlieskala tribúny a skončila za chrbtom brankára MŠK.
 
Partizán Bardejov BŠK – MŠK Spišské Podhradie 3:1 (1:0)
Góly: Somov, Štefančin ( PK), Kukulský - Dmytriiev
Rozhodovali: Mano, Šuba, Havira
ŽK: Somov, Velasquez, Rinďoš, Makeľ - Hagara, 311 divákov
Bardejov nastúpil v tejto zostave: Sukovský – Vojtek, Kukulský (81. Mikloš),Somov, Velasquez, Štefančin, Makeľ (81. Tkáčik), Ducár (61. Marcinek), Rinďoš (61. Perháč), Berecký, Tináth (70. Hanuščák)
(21:21, P. Cingel) 
Diskusia
Pridať komentár