Kraj opravil cestu medzi Jarovnicami a Ražňanmi pri Sabinove

1235x
22. August 2024
Cestu medzi Ražňanmi a Jarovnicami v okrese Sabinov opravili
 
 Na opravu daného úseku bolo použitých viac ako 1081 ton asfaltového betónu. (Zdroj: FB PSK)

Na opravu daného úseku bolo použitých viac ako 1081 ton asfaltového betónu, pričom cestári aplikovali spojovací asfaltový postrek na plochu o rozmere 6700 štvorcových metrov.

Správa a údržba ciest Prešovského samosprávneho kraja (SÚC PSK) opravila úsek cesty tretej triedy medzi obcami Ražňany a Jarovnice v okrese Sabinov. Informuje o tom na sociálnej sieti s tým, že k oprave vozovky pristúpila začiatkom leta z dôvodu jej nevyhovujúceho stavu.

„Celková dĺžka pokládky novej obrusnej vrstvy vozovky, ktorú realizovala vlastná asfaltérska čata SÚC PSK, predstavovala 1161 metrov," uvádza SÚC PSK.
 
 Kraj opravil cestu medzi Jarovnicami a Ražňanmi pri Sabinove. (Zdroj: FB PSK)
 
Na opravu daného úseku bolo použitých viac ako 1081 ton asfaltového betónu, pričom cestári aplikovali spojovací asfaltový postrek na plochu o rozmere 6700 štvorcových metrov. V najbližšom období zamestnanci SÚC PSK ešte zrealizujú dosypávku krajníc.

Celá oprava dotknutého úseku cesty tretej triedy bola finančne krytá zdrojmi Prešovského samosprávneho kraja. Celková výška nákladov stavebných prác predstavovala sumu približne 144.000 eur.
(14:15, red.)
Diskusia
Pridať komentár