V rámci Košického kultúrneho a športového leta sa uskutočnila na Plávajúcej fontáne veľkolepá šou venovaná Whitney Houston

1449x
27. August 2024
   Košické športové a kultúrne leto sa na Plávajúcej fontáne rozlúčilo veľkolepou šou venovanou Whitney Houston
 Návštevníci si mohli vychutnať známe piesne ako „I Will Always Love You“, „Greatest Love of All“ či „I Wanna Dance with Somebody" (Zdroj: FB Košice - Mesto Košice)
 
V sobotu 24. augusta zažila Plávajúca Fontána v Mestskom parku nezabudnuteľný večer.
 
V rámci Košického kultúrneho a športového leta sa tu uskutočnila audiovizuálna šou venovaná legendárnej speváčke Whitney Houston. Hudobné kino, ktoré prilákalo množstvo návštevníkov, ponúklo jedinečný zážitok spojením nesmrteľných hitov Whitney Houston s projekciou na vodnú clonu fontány.
 
  Hudobné kino prilákalo množstvo návštevníkov (Zdroj: FB Košice - Mesto Košice)
 
Návštevníci si mohli vychutnať známe piesne ako „I Will Always Love You“, „Greatest Love of All“ či „I Wanna Dance with Somebody“ v podmanivom prostredí Mestského parku. Košické kultúrne a športové leto je síce na konci, Plávajúca fontána v Mestskom parku však bude naďalej spríjemňovať dni Košičanom. Fontána funguje denne od 10.00 do 22.00 hod. bez hudobného sprievodu a o 19.00 hod. sa zapína aj jej osvetlenie. Fontána bude takto fungovať až do jej zazimovania. 
(8:45, red.)
Diskusia
Pridať komentár