Príďte na veľkolepý galakoncert Ďakujeme 2024, ktorý oslávi storočnicu Národného divadla Košice

1164x
28. August 2024
Košické divadlo oslávi storočnicu veľkolepým galakoncertom
 Tento rok sa tradičný galakoncert, ktorým mesto ďakuje svojim obyvateľom, presúva na nové miesto – na Hlavnú ulicu k Immaculate (Zdroj: FB Košice - Mesto Košice)
 
Mesto Košice a Národné divadlo Košice spájajú sily a pozývajú všetky Košičanky a Košičanov na jedinečný galakoncert Ďakujeme 2024 - Vivat Národné divadlo Košice, ktorý sa uskutoční v piatok 13. septembra 2024 o 19:00.
 
Tento rok sa tradičný galakoncert, ktorým mesto ďakuje svojim obyvateľom, presúva na nové miesto – na Hlavnú ulicu k Immaculate. To ponúkne ešte viac priestoru pre všetkých, ktorí sa chcú zúčastniť tohto veľkolepého podujatia.
 
Galakoncert bude slávnostným otvorením novej divadelnej sezóny 2024/2025 v Národnom divadle Košice a zároveň oslavou významných jubileí v histórii mesta a divadla: storočnice Národného divadla v Košiciach, 30. výročia Dňa Mesta Košice, 125. výročia otvorenia historickej budovy divadla a začiatku jubilejnej 80. sezóny súčasného Národného divadla Košice.
 
 
Na galakoncerte sa predstavia všetky umelecké zložky košického Národného divadla – opera, balet a činohra. Návštevníkov čaká pestrý program plný hudby, tanca a dramatických scén.
 
Účinkujú
 
Sólisti, Zbor a Orchester Opery, Činohra a Balet Národného divadla Košice
 
Diriguje
 
Igor Dohovič
 
Moderujú
 
Andrea Tatarková a Richard Herrgott
(15:30, red.)
Diskusia
Pridať komentár