Východniarske derby nebude. Koronavírus znova úraduje

1048x
30. August 2024
Koronavírus škrtol derby na východe. Prešov by ledva vyskladal jedenástku
 
 Víkendový program II. futbalovej ligy sa opäť neodohrá v plnom znení. (Zdroj: sport.sk)

„Deň pred zápasom, sme mali na tréningu len 10 hráčov do poľa a dvoch brankárov,“ priblížil tréner Šarišanov.

Víkendový program II. futbalovej ligy sa opäť neodohrá v plnom znení. V 6. kole ide už o tretiu nedobrovoľnú korekciu. Najprv vypadol zápas 3. kola Púchov – Považská Bystrica (náhradný termín je stanovený na 6. septembra), pred týždňom sa nehral súboj 5. kola Petržalka – Humenné (uskutoční sa 10. septembra).

Tentoraz budú opäť pauzovať Humenčania, ktorá v týždni predstavili nového trénera Miroslava Janteka, hoci opäť sú v tom nevinne. Covid znova robí šarapatu v tábore ich súpera, a tak si na východniarske derby s Prešovom budú musieť počkať.
 
Východniarske derby nebude. Koronavírus znova úraduje. (Zdroj: FB FC Tatran Prešov) 

„Od začiatku týždňa sa viacero hráčov necítilo komfortne, trénovali sme dvanásti, či trinásti. Každým dňom pribúdali problémy u ďalších hráčov, na konci týždňa ich už bolo minimum na to, aby sme odohrali zápas. V piatok, to znamená deň pred zápasom, nám vypadli ďalší dvaja. Na tréningu mali len 10 hráčov do poľa a dvoch brankárov,“ priblížil pre ŠPORT.sk tréner Tatrana Prešov Marek Petruš.

Náhradný termín stretnutia ešte nie je v tejto chvíli známy, odohrať by sa mohol počas októbrovej reprezentačnej prestávky.
(15:15, red.)
Diskusia
Pridať komentár