Bardejovčania nestačili na súpera z Lučenca

2561x
03. September 2024
Partizáni doma opäť bez bodov
Partizáni domácich fanúšikov nepotešili 
 
Bardejovčania v piatich kolách bodovali len raz a s troma bodmi sú na dvanástom mieste. Od úplného dna tabuľky ich však delia len už avizované tri body za domáce víťazstvo nad Spišským Podhradím. (13). Súper Partizána bol pred zápasom, rovnako s tromi bodmi ako domáci, ešte o dve miesta nižšie zásluhou horšieho skóre.
 
V bardejovskom futbale čosi nie je v poriadku. Mená hráčov, ktorí do Bardejova prišli naznačovali, že na Mestskom štadióne by sa mohol hrať slušný futbal. Žiaľ výkony, ktoré Partizán na jeseň predvádza, to nepotvrdzujú. Aj v tomto zápase sa opäť potvrdilo, že nefunguje ani jedna formácia. Obrana robí hrubé chyby, stred poľa nefunguje a útok je bezzubý.
 
Prvý gól, po hrubej chybe v obranných radoch, strelil Hulec a poslal hostí do vedenia. Už v 15. minúte musel ihrisko opustiť zranený Somov. Marcinek priniesol na ihrisko oživenie, ale chýbala mu kvalitná finálna prihrávka. Partizáni sa vzchopili a výsledkom ich snaženia bol vyrovnávajúci gól Perháča. Domáci útočili, hostia pozorne bránili a hrozili z rýchlych protiútokov. Náznaky šancí boli oboch stranách, ale hostia boli lepší na lopte, dôraznejší a presnejší v prihrávkach. Prvý polčas sa skončil 1:1 a druhý polčas dával nádej na lepší výsledok.
 
 
To by však domáci museli v druhej časti hry ubrániť Berkyho. Ten sa dvakrát dostal do dobrej príležitosti a nedal Sukovskému v bráne Partizána šancu.
 
Relatívne v dobrom svetle sa predstavil nový hráč domácich Okechukwa Unadike. Nigerijčan hrajúci na Slovensku i v Srbsku hýril aktivitou, no ani on nezvládal záverečnú fázu útočnej činnosti. Aj on musel z ihriska odísť už v 53. minúte. Tréner Kukulský s výkonom svojich zverencov spokojný nebol a tak sa striedalo. Noví hráči však na ihrisko oživenie nepriniesli.
 
Na futbal si, napriek nepresvedčivým výkonom domáceho mužstva, našlo čas okolo 280 divákov. Odchádzali však nespokojní a hľadisko sa začalo vyprázdňovať už pred koncom zápasu.
 
Partizán Bardejov BŠK – ŠK Novohrad Lučenec 1:3 ( 1:1)
Góly: 34. Perháč – 6. Hulec, 50. a 73. Berky
rozhodovali: Gnip, Hrebeňár, Šuba
ŽK: Vojtek, Ducár – Jashari, Oláh, 280 divákov.
Bardejov: Sukovský – Vojtek, Kukulský, Somov (15. Marcinek), Rodriquez (81. Balaščák), Štefančin, Makeľ, Ducár, Rindoš, Okechukwu Unadike, (53. Tináth), Perháč (53. Hanuščák)
(8:35, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár