Bardejovská pekáreň to sú kvalitné a zdravé potraviny z lokálnej výroby

1784x
04. September 2024
Špecialitou predajní Bardejovská pekáreň sú pekárenské a múčne výrobky
 
   
Prečo sú potraviny z Bardejovskej pekárne výnimočné? Kto a ako ich s láskou pripravuje? Vieme čo jeme? Chlieb náš každodenný aj chlieb náš bezlepkový?
 
„Ľudia u nás nájdu kompletný bežný sortiment potravín. Dnes sa snažíme vyrábať a ponúkať aj potraviny a polotovary pre tých, ktorí sa chcú stravovať zdravšie,“ hovorí Alena Kanská, vedúca prevádzky predajní Bardejovskej pekárne.
 
V predajniach Bardejovská pekáreň nájdete široké spektrum bezlepkových výrobkov a bezlepkových múk. (Zdroj: BP)
 
Ako dlho fungujete? Kde všade vás zákazníci nájdu?
 
Aktuálne má Bardejovská pekáreň tri prevádzky a teda tri predajne potravín. Na ulici kapitána Nálepku, na Duklianskej ulici a potom ešte stánok v Bardejovských Kúpeľoch pri hoteli Alexander. Prvú sme otvorili v roku 2018 a najprv sme začali piecť pečivo, chlieb a pekárenské výrobky.
 
Postupne sme výrobu rozšírili aj o bezlepkové pečivo a ďalšie produkty. Dnes už pečieme aj bagety, zákusky a koláčiky. Na objednávku dodávame obložené misy, syrové misy, syrové torty a obložené chlebíčky. Ako som spomínala ponúkame aj široké spektrum bezlepkových výrobkov a bezlepkových múk.
 
Dnes Bardejovská pekáreň vyrába a ponúkať aj potraviny a polotovary pre tých, ktorí sa chcú stravovať zdravšie. (Zdroj: MH)
 
V slogane Bardejovskej pekárne sa hovorí o výnimočných potravinách. Čím sú výnimočné? Čo všetko okrem pekárenských výrobkov ešte ponúkate?
 
Predovšetkým zdravú výživu, rôzne druhy olejov a tiež mäsové výrobky z lokálnej farmy Gaboltov pri Bardejove. V podstate ponúkame kompletný sortiment bežných potravín, no zameriavame sa hlavne na kvalitné, naše „domáce“ múčne výrobky. Vyrábame aj vynikajúce pirohy. Jahodové, makové, orechové, slivkové, zemiakové či bryndzové.
 
Naše potraviny sú výnimočné tým, že máme svoju vlastnú potravinársku výrobu. Z našich lokálnych fariem, z nášho regiónu, vyrábané pod našou privátnou značkou. Od pekárenských a múčnych výrobkov, cez rôzne polotovary a zdravú výživu až po domáce mäsové výrobky z biofarmy.
 
Predajne ponúkajú mäsové výrobky z lokálnej farmy Gaboltov pri Bardejove. (Zdroj: BP)
 
Väčšina potravín teda pochádza z našej výroby. Širší sortiment dopĺňame od externých dodávateľov. Aby si zákazník vedel u nás kúpiť napríklad aj cestoviny, mäso, mäsové výrobky, múku, mlieko, nápoje, pivo, či rôzne druhy alkoholu.
 
Koľko pekárov u vás pracuje?
 
Na ulici kapitána Nálepku v Bardejove máme výrobu, kde je päť pekárov, na Duklianskej ulici pracujú ďalšie štyri cukrárky. Obe výroby fungujú od pondelka do piatku. Pekáreň ide štandardne na dve zmeny. Zákusky a koláče pripravujeme a vlastnými autami rozvážame aj na objednávku.
 
Aktuálne má Bardejovská pekáreň tri prevádzky a teda tri predajne potravín. (Zdroj: MH)
 
Okrem troch našich predajní, dodávame výrobky aj do niektorých predajní v Prešove. Zásobujeme dva bufety v Bardejovskej nemocnici, pečivo od nás berú viaceré reštaurácie v meste. Dodávame ho aj do škôl a škôlok či rôznych menších predajní v okrese.
 
Okrem bežného sortimentu potravín ľudia v predajniach Bardejovská pekáreň hľadajú aj alternatívne výrobky, polotovary a suroviny.
 
Presne tak. Momentálne sa snažíme zameriavať výrobu a predaj na potraviny pre ľudí, ktorí sa chcú stravovať zdravšie. Ponúkame veľa druhov slovenskej múky, napríklad špaldovú alebo makovú. Hlavne pre gazdinky ktoré chcú piecť trochu inak. Alternatívne, zdravšie.
 
Špecialitou predajní Bardejovská pekáreň sú pekárenské a múčne výrobky. (Zdroj: BP)
 
Pripravujeme si aj svoju vlastnú strúhanku. V sortimente potravín máme aj rôzne druhy olejov, od olivových, cez orechové, makové až po tekvicové. Ponuku sme rozšírili aj o rôzne bio džemy bez cukru, rovnako od slovenského výrobcu. V každej z našich predajní ponúkame aj rôzne druhy cestovín od lokálneho výrobcu z nášho regiónu.
 
Máte otvorené aj cez víkend?
 
Otvorení sme od pondelka do piatku od siedmej hodiny ráno do piatej popoludní. V sobotu potom od siedmej do dvanástej. Výhodou našich predajní je aj to že pri každej z nich máme vlastné parkovisko s dostatočným počtom parkovacích miest.
 
 POZRITE SI AKO TO VYZERÁ V PREDAJNIACH BARDEJOVSKÁ PEKÁREŇ
 
(PR, Mario Hudák, AHOJ TV)
Diskusia
Pridať komentár