BFC Bardejov i Šiba sa posilnili o zvučné mená

2140x
07. September 2024
Zvučné mená v 7. lige
 V lige sa predstavia hráči ako Putnocký, Kica, Grohoľ či Kováč
 
V práve začatom ročníku 7. ligy sa objavili zvučné mená. Zbrojil najmä, momentálne prvý celok ligovej tabuľky, BFC Bardejov.
 
V jeho drese sa objavili:
 
Matúš Putnocký (39) - reprezentant (Partizán, Košice, Slovan, Nitra, Ružomberok, Chorzow, Nowy Sacz, Košice, Partizán). Putnocký sa predstavil v drese BFC Bardejov už v úvodnom kole. Bývalý reprezentačný brankár, dvojnásobný Majster Slovenska a najlepší brankár Extraklasy však nebude stáť v bráne, ale chce dávať góly. To sa mu aj darí.
 
Slavomír Kica (39) - Partizán, SK Rabenstein, Tatran Prešov, Poprad, Gerlachov, Osikov, BFC Bardejov.
 
Putnocký a Kica sú spolužiaci zo športovej triedy a majstri Slovenska v kategórii U15.
 
 
Jakub Kováč (34) - Partizán, Gaboltov, Svidník, NŠK Bratislava, Osikov, BFC Bardejov. Kováč je odchovancom Partizána, hrával prv dorasteneckú ligu. Jakub sa strelecky presadil už v prvých zápasoch.
 
Výraznú posilu získala aj Šiba:
 
Michal Grohoľ (33) - Partizán, Slávia, Lokomotíva, Bernolákovo, Gerlachov, Sommerein. Neprijal ponuku Partizána, ale rozhodol sa pre Šibu. Svoje rozhodnutie zdôvodnil takto: „Prišla nová pracovná ponuka, tak som sa rozhodol vrátiť naspäť domov. Šibu som si vybral hlavne kvôli tomu, že tam sú chlapci, s ktorými som hrával za mládež v Bardejove a poznáme sa. Pracujem v zahraničí a to sa nedá spojiť s futbalom v 3 lige .“
(14:00, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár