Sobota bude patriť krásnym autíčkam

3x
25. Júl 2014

Bude show, organizátori pozývajú všetkých, autíčka už sú pripravené

 

Už zajtra (v sobotu, 26.7.) bude patriť Radničné námestie krásnym autám. Uskutoční sa totiž druhý ročník podujatia, ktoré nesie názov Tuning show Bardejov.  Podujatie v našom historickom meste je robené kúsok ináč – je pripravené formou výstavy tuningových vozidiel upravených prevažne výzorovo. V reči automobilových nadšencov je to zraz pre leštenky a autá upravené v  German style.  Okrem áut návštevníci budú môcť zhliadnuť upravené motorky a krásne veterány.

Už prvý ročník prekvapil organizátorov, do Bardejova zavítali kvalitné autá a aj účasť bola bohatá. Ohlasy boli pozitívne.  Veľmi dobrý ohlas zaznel aj od susedov z Poľska, ktorým sa to páčilo a ani zajtra na tuningu v Bardejove nebudú chýbať.  

Návštevníci sa majú na čo tešiť, majitelia áut predstavia svoje tátoše, popíšu, aké zmeny na nich urobili.  Pripravené bude meranie decibelov výfukov a audio sústav v automobiloch. Pripravené bude občerstvenie, pre najmenších nebude chýbať trampolína.  Večerný program obohatia bardejovské tanečné skupiny FäTTy a Šprti, z Prešova príde Pole Dance a po nich sa predstaví domáca kapela Niečo Navyše. Do Bardejova príde aj Vladis, o zábavu sa postarajú DJ-i.  Minulý rok v Bardejove bolo 130 áut, zajtra ich bude podstatne viac.

Organizátori pozývajú všetkých obyvateľov širokého okolia, neváhajte a v sobotu si naplánujte cestu do srdca Bardejova. Podrobný program podujatia nájdete v našom kalendári: http://ahoj.tv/kalendar/detail/10/tuning_show_bardejov.html

(18:05, red)

Diskusia
Pridať komentár