VIDEO | Pohoda a vzdelávanie – aj takto si užívajú v Čečejovciach

1090x
20. September 2024
Pohoda a vzdelávanie – aj takto si užívajú v Čečejovciach
 Pozrite si našu videoreportáž
 
Slovenský jazyk, medicína, historické udalosti, letecké záležitosti, oblasť meteorológie či cestná premávka. To boli témy kvízovej noci v Čečejovciach.
 
Obyvatelia obce mali možnosť overiť si úroveň poznatkov, prípadne nadobudnúť aj tie nové. Druhý ročník zábavného podujatia si Čečejovčania tak užívali na trhovisku Čečanka. Niektorí súťažiaci vsadili na svoj všeobecný rozhľad, iní svoj voľný čas venovali poctivej príprave a samoštúdiu.
 
„Čo sa týka tých otázok, tak aj keď je to o zábave, vidieť, že tie tímy to myslia vážne a chcú vyhrať – predsa ide o nejakú cenu,“ povedal Lukáš Macák, starosta obce Čečejovce.
 
„Je dobre dávať také faktografické témy, lebo potom by mali niektorí veľké rozdiely oproti ostatným a ja chcem, aby to bolo komunitné, aby sa tí ľudia zabavili,“ doplnil starosta obce.
 
 Niektorí súťažiaci vsadili na svoj všeobecný rozhľad, iní svoj voľný čas venovali poctivej príprave a samoštúdiu (Zdroj: AHOJ TV)
 
Primárnym cieľom akcie spätej s vedomostnou súťažou bolo najmä upevniť medziľudské vzťahy v príjemnej atmosfére pri hudbe, jedle ale najmä pri osobnom stretnutí.
 
„Myslím si, že každý je spokojný, príjemne si tu posedíme, porozprávame. Som rada, že tu môžem byť,“ vyjadrila sa Silvia Macáková, mama starostu obce.
 
Čo hovoríš na atmosféru, ako sa ti tu páči? Robí to dobre pán starosta?
 
„Veľmi dobre, nech tak pokračuje naďalej,“ uviedol jeden z účastníkov.
(13:30, red.)
Diskusia
Pridať komentár