Šport bez bariér spojil seniorov. Chuť do života a športu im nechýba

589x
20. September 2024
Šport bez bariér – športová aktivita pre seniorov
 Účastníci si mohli vyskúšať rôzne športové disciplíny a zmerať si sily s rovesníkmi (Zdroj. FB Košice - Mesto Košice)
 
V Športovo-zábavnom areáli na Alejovej 2 sa uskutočnil ďalší ročník obľúbeného podujatia Šport bez bariér.
 
Akcia organizovaná Radou seniorov mesta Košice v spolupráci s mestom Košice a Mestská časť Košice-Juh, bola určená pre klientov domovov sociálnych služieb, členov klubov seniorov, denných centier a občianskych združení so zdravotným znevýhodnením. Cieľom podujatia bolo podporiť a umožniť športovú aktivitu seniorom a zdravotne znevýhodneným.
 
 Cieľom podujatia bolo podporiť a umožniť športovú aktivitu seniorom a zdravotne znevýhodneným (Zdroj: FB - Košice - Mesto Košice)
 
Účastníci si mohli vyskúšať rôzne športové disciplíny a zmerať si sily s rovesníkmi. Program podujatia bol pestrý a ponúkal širokú škálu aktivít. Seniori súťažili v hode šípkami na terč, hode loptou do plechoviek v pyramíde, hode loptou na kruhový cieľ, stolnom tenise a v ďalších disciplínach.
 
Každý si tak našiel šport podľa svojich možností a záujmov. Košickí seniori opäť raz potvrdili, že vek je len číslo a chuť do života a športu im nechýba. Celé podujatie sa nieslo v skvelej priateľskej atmosfére, na ktorom seniori s veľkým nasadením ukázali svoju športovú zdatnosť aj v pokročilom veku.
(15:10, red.)
Diskusia
Pridať komentár