V Bardejove vznikne 146 nových parkovacích miest

934x
20. September 2024
Mesto Bardejov odovzdalo staveniská nových parkovísk. Dokončiť by sa mali ešte tento rok
 
 Na sídlisku Vinbarg pribudne v troch lokalitách celkovo 95 nových parkovacích miest, na sídlisku Obrancov mieru takisto v troch lokalitách 51, dohromady teda 146 nových parkovacích miest. (Zdroj: Mesto Bardejov)
 
V piatok 20. septembra 2024 dopoludnia sa na sídlisku Vinbarg a sídlisku Obrancov mieru v Bardejove uskutočnilo odovzdanie stavenísk, ktoré by do konca roka mali byť pretvorené na nové parkovacie miesta.
 
Na sídlisku Vinbarg pribudne v troch lokalitách celkovo 95 nových parkovacích miest, na sídlisku Obrancov mieru takisto v troch lokalitách 51, dohromady teda 146 nových parkovacích miest.
 
 Základné informácie o pripravovaných stavebných aktivitách si vypočuli aj prítomní poslanci mestského zastupiteľstva za príslušné volebné obvody. (Zdroj: Mesto Bardejov)
 
„Počas piatkového odovzdávania stavenísk boli s jednotlivými zhotoviteľmi stavieb dohodnuté aj drobné stavebné úpravy prípadných problémových miest, respektíve miest, ktoré potrebujú menšiu údržbu, pričom opravy sa budú realizovať v réžii samotných spoločností zhotoviteľov," informovalo na sociálnej sieti Mesto Bardejov.
 
Základné informácie o pripravovaných stavebných aktivitách si vypočuli aj prítomní poslanci mestského zastupiteľstva za príslušné volebné obvody.
 
 V Bardejove vznikne 146 nových parkovacích miest. (Zdroj: Mesto Bardejov)
 
„Náklady v sume takmer 500-tisíc eur na vybudovanie 150-tich nových parkovacích miest budú hradené zo schváleného bankového úveru. Existuje reálny predpoklad, že stavebné práce budú ukončené do konca novembra tohto roku, respektíve do konca roka 2024," dodalo mesto na sociálnej sieti.
(15:45, red.) 
Diskusia
Pridať komentár