Boli ste svedkom dopravnej nehody? Polícia žiada o akékoľvek informácie

1628x
23. September 2024
Výzva pre svedkov dopravnej nehody
 Pri dopravnej nehode došlo k zraneniam cyklistu, ktoré si vyžiadajú dobu liečby 4 až 6 týždňov (Ilustračná fotografia)
 
Dňa 14.08.2024 v čase medzi 15:30 hodinou a 16:00 hodinou došlo na ceste III. triedy v smere od obce Dulová Ves - časť Vlčie Doly na mesto Prešov, k dopravnej nehode.
 
Doposiaľ neznámy vodič na osobnom vozidle počas predbiehania vytlačil 71 ročného cyklistu z cesty priamo do priekopy. Cyklista jazdil pri pravom okraji cesty. K stretu neznámeho osobného motorového vozidla s bicyklom nedošlo. Pri dopravnej nehode došlo k zraneniam cyklistu, ktoré si vyžiadajú dobu liečby 4 až 6 týždňov.
 
 
V danej veci poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Prešove vedie trestné stíhanie vo veci trestného činu ublíženie na zdraví spáchaného v súbehu s trestným činom neposkytnutie pomoci.
 
Z dôvodu objektívneho prešetrenia všetkých okolnosti tejto nehody žiadajú prípadných svedkov, ktorí by mali akékoľvek informácie k priebehu nehody (prípadne videozáznam zo zachytenia priebehu nehody) alebo sa v tom čase nachádzali na uvedenom mieste a vedeli by poskytnúť dôležité informácie aby sa prihlásili na známom telefónnom čísle 158 alebo na najbližšom útvare Policajného zboru. Svedkovia informácie môžu oznámiť aj na FB stránke Policajného zboru.
(9:30, KRPZPO)
Diskusia
Pridať komentár